Това, което бе представено за акциите на "Левски", не е

...
Това, което бе представено за акциите на "Левски", не е
Коментари Харесай

Георги Попов може да направи множество джира - и за Путин, и за Тръмп, смята Герджиков

Това, което бе показано за акциите на "Левски ", не е никакво джиро. Младите хора биха го нарекли "пунта мара ". Това разяснява пред Би Ти Виюристът и някогашен министър председател проф. Огнян Гержидков.

"Една скъпа книга се джиросва на гърба. Когато има доста джира и този тил не стига, се залепя един бял лист и на него не престават джиросванията. Това е по този начин, тъй като би трябвало да може да се наблюдава непрекъснатия ред на джирата. Това няма по какъв начин да се наблюдава с обособени документи. Джирото е обединен документ, не могат да бъдат два. В случая това не е обединен документ, тъй че нищо не е станало. Георги Попов може да направи голям брой такива джира - и за Путин, и за Тръмп. Затова той е безапелационният притежател на "Левски ". Той е направил единствено удар във въздуха. Попов би трябвало да джироса акциите на Наско Сираков ", уточни Герджиков.

Бившият министър председател бе безапелационен, че никога не пази Божков, само че че страната не може по този начин да му национализира бизнеса, тъй като предприемачът може да съди България пред разнообразни институции - нали сме правова страна, евентуално би трябвало да бъде шамаросана няколко пъти.

Преди дни близкият до Васил Божков предприемач и в действителност притежател на акциите на "Левски " Георги Попов ги джироса на премиера Бойко Борисов. От своя страна министър председателят отхвърли да ги одобри и сега те са в касата на стадион "Георги Аспарухов ".

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР