"Това, което аз казвам, не е моя преценка, а е

...
"Това, което аз казвам, не е моя преценка, а е
Коментари Харесай

Столичен общински съветник от ГЕРБ категоричен: Няма да има застрояване на Борисовата градина

"Това, което аз споделям, не е моя преценка, а е обективно. Има го черно на бяло и на картинка. Отговорът е категоричен, че ще се застроява "Борисовата градина " и това е видно от плана. "

Това сподели в предаването "Лице в лице " по БТВ столичният общински консултант от "Демократи за мощна България " Марта Георгиева. "За мен персонално е доста обидно за хората, то е видно какво планува планът ", съобщи още тя.

"Категорично изборът на екип е на база да бъде определена най-консервативната концепция. Категорично бе декларирано от кмета и основния проектант на София, че няма да има застрояване, не прави чест на сътрудниците от ДСБ, в годините на прехода знакови места бяха отнети и те в този момент са най-активните критици на София и госпожа Фандъкова ", опонира ѝ общинският консултант от ГЕРБ Ботьо Ботев. Според него няма нищо прикрито в работата по плана на "Борисовата градина ".

"Моделът "Софиянски " се превъплъти в модела "Борисов ", единствено че в този момент на това място има едно доста усмихнато лице, ДСБ се сътвори като опит за разграничаване от Софиянски, а Съюз на демократичните сили отиде при ГЕРБ ", опита да се отбрани Георгиева.

"Вижда се какво прави за софиянци госпожа Фандъкова ", сподели Ботев и сподели, че концепцията на проекта е да се резервира предопределение на обекта и посочи, че в този момент се чака мнението на софиянци по тематиката.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР