Това кое, как и колко да измием след секс едва

...
Това кое, как и колко да измием след секс едва
Коментари Харесай

Хигиена след секс: основните правила

Това кое, по какъв начин и какъв брой да измием след секс надали е мисъл, която ни хрумва преди да се впуснем в милувки. Хубаво е обаче постоянно да имаме мислено рисковете от беззащитен секс и да се погрижим за здравето на половите си органи и пикочните си пътища по-късно. Да, тематиката изобщо не е секси. Ето главните правила.
Повечето препоръки са отправени към дамите заради естеството на анатомията им. Първото и най-важното е посещаване на тоалетната по дребна потребност в границите на 15 минути след полов контакт. Така се предотвратява развиването на бактерии, които могат да обиден пикочните пътища и да провокират мъчителни и доста неприятни инфекции.
Обикновеното измиване с вода на половите органи е целесъобразно, даже да вършим секс с най-големия чистофайник. Причината е, че за каквито и полови игри да става дума, те нарушават естествения баланс на интимните ни елементи.
Обикновената хигиена обаче няма да ни защищити от полово излъчени заболявания, каквото и да вършим - положителният остарял презерватив прави тази работа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР