Това казва в статия от понеделник в московския в.Независимая газета

...
Това казва в статия от понеделник в московския в.Независимая газета
Коментари Харесай

Aнализатор, Близък До Кремъл: Борисов Е Убиец На Руските Енергийни Проекти

Това споделя в публикация от понеделник в московския в. " Независимая газета " Никита Бондарев, показан като " претендент на историческите науки, доцент в РГГУ* ", представена от " Дневник ".

Преди да се причисли през 2017 година към Катедрата по задгранично регионоведение и външна политика на Руския държавен филантропичен университет той управлява в интервала 2009-2017 година Центъра за балкански проучвания в Руския институт за стратегически проучвания (РИСИ). По това време са и визитите му в България като посетител на традиионния събор на българските русофили. Институтът, който е част от Администрацията на президента на Русия, стана прочут в България най-много поради интензивността на предходния си началник Леонид Решетников.

От 4 февруари 2017 година Владимир Путин назначи на негово място Михаил Фрадков, който пък пристигна от поста Директор на Службата за външно разузнаване на Руската федерация (2007-2016). Предшественик на РИСИ е институтът за разследващи проблеми на Първо основно ръководство на Комитета за държавна сигурност (КГБ) на Съюз на съветските социалистически републики.

Изключително враждебната към Борисов и България публикация " Кой е отговорен за неуспеха на " Южен поток " е отговор на обява още веднъж в " Независимая газета " на Сергей Правосудов. Той е показан като шеф (от 2006 г.) на Института за национална енергетика. Всъщност Правосудов е основен редактор на корпоративното списание на " Газпром " и в публикацията си остро атакува ръководещите в Сърбия, че са лицемерни в демонстрирането на непосредственост с Русия, слугуват на Запада и единствено протакат реализирането на правата за " Турски поток ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР