Това каза заместник-председателят на ВМРО и депутат Юлиан Ангелов пред

...
Това каза заместник-председателят на ВМРО и депутат Юлиан Ангелов пред
Коментари Харесай

Трус В Държавата След Изненадващата Оставка На Цачева! Вижте Хода На Противниците!

Това сподели заместник-председателят на Вътрешна македонска революционна организация и народен представител Юлиан Ангелов пред публицисти във връзка подадената през днешния ден оставка на министъра на правораздаването Цецка Цачева.

По думите му това е ясно написано в съдружно съглашение, където са били регламентирани позициите. " Има министър-председател, той ще направи съответното предложение. Въпросът е самата оставка да бъде призната от премиера ", посочи Юлиан Ангелов.

Според Ангелов подадената от Цачева оставка е персонален избор и морална постъпка.

" Нормално е, когато има съответни обвинявания към тебе като човек, който съставлява изпълнителната власт и като политик, да предприемеш сходни дейности ", счита Ангелов. Той се надява институциите да създадат справедливи инспекции и в случай че има нарушаване на закона, да се понесат наказания.

Според него посредством подадената оставка Цачева посочила, че има морал и по тази причина той я адмирира. " Подкрепям госпожа Цачева, тъй като смятам, че тя е в действителност добър експерт и български политик и още веднъж сподели, че има морал ", добави зам.-председателят на Вътрешна македонска революционна организация.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР