Това каза Владимир Стефанов, син на Владимир Пелов – единия

...
Това каза Владимир Стефанов, син на Владимир Пелов – единия
Коментари Харесай

Проговори синът на единия избягал рецидивист

Това сподели Владимир Стефанов, наследник на Владимир Пелов – единия от избягалите от Централния софийски затвор рецидивисти.

Младежът беше арестуван от полицията по отношение на следствието, само че през днешния ден беше освободен, съобщи bTV.

21-годишният студент по педагогика споделя, че съвсем не си спомня последните три дни. Казва, че не знае къде се намира татко му, а новината за бягството научил от полицията. Криминалистите го откриват в дома му в Ботевград.

„ Казаха, че татко ми е избягал от пандиза. Аз не знаех по какъв начин да отвръщам, не очаквах”, споделя Владимир. Минути по-късно той е откаран в полицията, където за диалог го очаквал началникът на районното ръководство в Ботевград.

„ Аз го попитах дали съм арестуван, той отговори, че не съм. Исках да изляза от стаята, той запречи вратата с тяло и не ме пусна. Проведе диалог по телефона – излъга, че съм се държал нападателно и съм го блъснал”, изяснява момчето.

"Каза, че ме задържа за влизане с щурм в гараж за кражба”, добавя още той. По-късно Владимир Стефанов бил разпитван и за бягството на татко си, само че отказал да приказва без юрист, тъй като „ видях по какъв начин могат да извъртят нещата”.

От Министерство на вътрешните работи помолиха всички жители за подпомагане, като досега са подадени над 100 сигнала за избягалите пандизчии, 30 от които по-сериозни.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР