Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV заместник-председателят

...
Това каза в предаването „Лице в лице“ по bTV заместник-председателят
Коментари Харесай

ГЕРБ биха работили с ПП, но при условия. БСП са табу, ДБ - приемливи

Това сподели в предаването „ Лице в лице “ по bTV заместник-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев в отговор на въпрос с кого биха се коалирали следизборно. В последна сметка не съумя да обясни в конкретика.

„ Въпросът с кого биха работили ГЕРБ е редно да се задава в нощта след изборите, когато е ясно каква е волята на народа “, счита той.

По думите на Дончев постоянно до момента, когато ГЕРБ избирали сътрудници, преценявали какво могат за създадат за страната. В коалиция „ срещу “ нямало да влязат.

Според него има огромен късмет за невъзможност като от лятото на предходната година. Той въпреки всичко увери, че в случай че ГЕРБ е първа политическа мощ, то те ще създадат опити да образуват държавно управление.

„ Продължаваме промяната “ не наподобяват като евентуален сътрудник все още “, посочи обаче Томислав Дончев. По думите му, в случай че виждат промени в държанието им и по-адекватна политическа изразителност, това може да се промени. „ За да е допустимо партньорството, е нужна еволюция в управническия капацитет “, твърди Дончев.

Той означи, че с „ Демократична България “ нямат значими разлики.

„ Колкото и да е мъчно, в случай че стигнем да такава обстановка, би трябвало да се водят диалози с тях “, означи Дончев.

Според него коалиция с Движение за права и свободи няма да бъде призната от симпатизантите на ГЕРБ, а с Българска социалистическа партия имат решение на конгреса, че коалиция не е допустима.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР