Това каза съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев в ефира

...
Това каза съпредседателят на Продължаваме промяната Асен Василев в ефира
Коментари Харесай

Асен Василев: При втория мандат математиката не излиза frognews.bg

Това сподели съпредседателят на " Продължаваме промяната " Асен Василев в ефира на bTV след днешните съвещания за сформиране на държавно управление при президента Румен Радев.

 

" Поговорихме и какви може да са параметрите на този бюджет. Имахме и диалози вероятно при втори мандат какво би могло да се случи. И истината е, че математиката не излиза. Демократична България, Политическа партия, Българска социалистическа партия в случай че включим са 98 гласа. 130 гласа са ГЕРБ, Движение за права и свободи и " Възраждане ". Т.е държавно управление в този парламент без една от тези три партии няма по какъв начин да бъде направено ".

 

" Според мен би трябвало да се положат старания, с цел да има постоянно държавно управление. Основната отговорност е на спечелилия на изборите. видяхме, че ГЕРБ въпреки всичко съумяха да образуват болшинство за избор на ръководител на Народното събрание. не съм сигурен, че тактиката, която започнаха с тези контактни групи и така нататък ще даде резултат по простата причина, че когато се водят такива комплицирани договаряния е доста значимо те да се водят по политики и да се водят от хората, които могат да вземат решения ", добави той.

 

Очаквайте детайлности.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР