Това каза пред bTV социологът Андрей Райчев. Той определи този

...
Това каза пред bTV социологът Андрей Райчев. Той определи този
Коментари Харесай

Андрей Райчев: За втори път България направи нещо оригинално – избра си двама министър-председатели

Това сподели пред bTV социологът Андрей Райчев. Той дефинира този ход на съпредседателите на „ Продължаваме Промяната “ като „ доста оптимистичен “.

„ Успяха да слагат здрав пиедестал и по-нездраво държавно управление. Споразумението е фундамента. Спомнете си какъв брой време се занимаваха с него. Здрав е първият етаж /споразумението/, по-хлабав е вторият /кадровият състав/. Ако нещо стартира да пада от първия етаж, няма да засегне първия “, обърна внимание Райчев.

„ Година ми се вижда сигурна. Пълен мандат не е неосъществим “, предвижда той.

„ Всички би трябвало да бъдат щастливи - за всеки има министерство, има нови хора, не просто млади, които нямат политически опит. Това не е наложително неприятно. Има и опитни хора, които се надявам да бъдат по този начин положителни да споделят своя опит. Много ми се желае това държавно управление да стабилизира страната и да тръгнем към нормализация най-сетне “, разяснява от своя страна общественият антрополог Харалан Александров.

По думите му има доста огромно очакване нещо хубави да се случи и поради огромните упования скоро ще има и разочарования. Александров прикани за самообладание.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР