Това каза по БНТ съпредседателят на ДБ ген. Атанас Атанасов.

...
Това каза по БНТ съпредседателят на ДБ ген. Атанас Атанасов.
Коментари Харесай

Ген. Атанасов: Приятел ме предупреди, че Борисов и ИТН са се разбрали за бъдещето

Това сподели по Българска национална телевизия съпредседателят на Демократична България ген. Атанас Атанасов. Той съобщи, че на изборите следва конфликт на силите на реформацията и тези на реставрацията - които желаят реванш. По думите му това са някогашните ръководещи, подкрепяни от Слави Трифонов.

" Защо споделям Слави Трифонов - аз съм бил съдружен сътрудник с тоя човек, само че не съм го виждал. Той приказва от първо лице - аз издърпвам министрите си, аз смъквам доверие. Тоест, хората в Народното събрание, които съставляват неговата партия, той ги преглежда като крепостни селяни ", сподели Атанасов.

Поради неумелост на Политическа партия имаше недостатъци и в Народното събрание, и в кабинета, призна Атанасов. България е обрасла от администрация, разяснява още той.

" Една от огромните ни неточности беше това, че не се направи сериозна админисративна промяна. Мнозинството обещавахме огромен % редуциране на администрацията и да бъде освободена тя от " калинките ", които от самото начало се занимаваха със бойкот. "
Според съпредседателя на Демократична България приключването на записа на парламентарната им група не е инцидентно.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР