Това каза по БНТ депутатът от Продължаваме промяната (ПП) и

...
Това каза по БНТ депутатът от Продължаваме промяната (ПП) и
Коментари Харесай

Радослав Рибарски, ПП: ”Топлофикация - София” е единствената, която не се издължава на ”Булгаргаз”

Това сподели по Българска национална телевизия депутатът от " Продължаваме промяната " (ПП) и ръководител не Комисията по енергетика Радослав Рибарски.

" Всички други топлофикации, които работят с газ, си заплащат. Това значи, че мениджментът на " Топлофикация - София " очевидно не се оправя с работата си. Топлоелектрическа централа - Брикел е спрян, тъй като не съблюдава законодателството и замърсява. Ако бъдат изпълнени рекомендациите и отстранени проблемите, не виждам проблеми Топлоелектрическа централа - Брикел да проработи още веднъж ", разкри Рибарски.

" Диверсификацията на енергийната система е приключена след толкоз доста години очакване. Интерконекторът с Гърция действително е издигнат. В енергетиката би трябвало време. Нещата не стават 5-6-7 месеца. България е подсигурена с газ, интерконекторът е издигнат и за мен това са огромни триумфи на кабинета. В идващите седмици на Национален съвет ще решим по какъв начин ще се явим на изборите - независимо или в коалиция. Очакваме да излезе решението на съда и при започване на август Политическа партия да е записана като партия ", приключи Радослав Рибарски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР