Това каза министър-председателят Бойко Борисов пред британския си колега Тереза

...
Това каза министър-председателят Бойко Борисов пред британския си колега Тереза
Коментари Харесай

Тереза Мей към Борисов: Благодаря на теб и България

Това сподели министър-председателят Бойко Борисов пред английския си сътрудник Тереза Мей, по чиято покана е на работно посещаване в Лондон, оповестиха от държавния пресцентър.

Двамата разискаха съдействието в региона на миграцията и на сигурността. Беше дадена висока оценка за взаимоотношението сред специфичните служби на България и Англия. Борисов уточни, че чака поддръжката на Лондон за интеграцията на страните от Западните Балкани.

По думите му, тяхното приобщаване към фамилията на демократичните полезности е най-голямата гаранция за сполучливо, несъмнено и спокойно развиване на европейския континент. „ Хората от този район чакат да им покажем, че Европа мисли за тях “, сподели българският министър-председател.

"Ние напущаме Европейски Съюз, само че не и Европа ", разяснява Тереза Мей. Тя уточни, че като някогашен вътрешен министър на Англия може да оцени положените от България старания в процеса на преодоляване на мигрантската рецесия в Европа и за битката с тежката престъпност.

„ Затова благодаря на теб и на България за помощта, която оказахте в общата ни битка с проведената престъпност, тероризма и трафика на хора “, сподели Тереза Мей.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР