Това каза Кристиан Вигенин по БТВ. Той допълни: Нормално е,

...
Това каза Кристиан Вигенин по БТВ. Той допълни: Нормално е,
Коментари Харесай

Кристиан Вигенин: Не смятам, че наближават избори

Това сподели Кристиан Вигенин по БТВ. Той добави: Нормално е, анализирайки последните два избора, че се сътвориха такива проблеми. Предложението ни е мотив за полемика. Не считам, че наближават избори. Причината да има по-малко купени гласове е, че Министерство на вътрешните работи свърши работа. Този въпрос не е в съдружното съглашение. Ще потърсим поддръжка, само че не може да има твърдо изискване. бихме желали сътрудниците да ни поддържат.

Хоризонтът са локалните избори и е хубаво полемиките да стартират занапред.

Дебатите към Българска народна банка сътвориха съществено напрежение в обединението. Не имам вяра да се събори нашата коалиция. Ще бъде проблем избора на Каримански за началник на Българска народна банка. Не разбирам това твърдоглавие, в случай, че трите партии в обединението не са склонни да поддържат тази кандидатура. Не смятам, че това е метода. Надявам се тази кандидатура да бъде оттеглена и да се откри една друга обща кандидатура. Гюров също не получи поддръжка от останалите три партии и той се отдръпна. Смятам, че няма да може да се избере гуверньор на Българска народна банка при тази процедура.

Не разбирам упорството да разясняваме за военната помощ на Украйна. Нашата взаимност сме я посочили по друг метод. Хуманитарната помощ също е подкрепа-лекарства и храни. Това е алена линия, която не сме подготвени да приемем.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР