Това каза инфекционистът д-р Трифон Вълков по БТВ. Той уточни:

...
Това каза инфекционистът д-р Трифон Вълков по БТВ. Той уточни:
Коментари Харесай

Трифон Вълков: Ако се появи нов щам на коронавируса, се връщаме в самото начало

Това сподели инфекционистът доктор Трифон Вълков по БТВ. Той посочи: " Теоретично е допустимо да се усети леко повишаване на заболеваемостта при отваряне на учебните заведения. Но е по-добре те да са на учебно заведение.

Преди дни ЕМА излезе със мнение, че е намерила директна връзка сред тромбозата и имунизацията на „ АстраЗенека “.

Има два типа ваксини- векторни и иРНК. Първите са нов вид ваксини. До момента тяхната технология е известна преди 10-на години обратно. Това са ваксини, за които се употребява скотски вирус от шимпанзета. Срещу този вектор се развива имунологична реакция. Генезисът на това затруднение е доста рядка.

До момента няма отчети за пациенти, които са получили затруднение след втората доза. Винаги затруднения има при първата игла от 4 до 14 ден.

Наблюдавам пациенти в болничното заведение. Там са главно възрастни хора. Няма нещо ново, което да ни учуди през цялото време на инфекцията. Сега пациентите са повече. Някои от генетичните линии са по-заразни като британския. Това е повода за нараствания брой на случаите.

Никой не остава апатичен от позитивен резултат на коронавирус. При хората с съпътстващи болести има предпоставки да се влошат. Стартирането на лечението е сполучлива, когато стартира не в най-тежкия интервал. Плазмата и ивермектин са противопоказни при ковид. И това е съгласно научни интернационалните отчети.

Протокол в цялостния смисъл за лекуване няма. Има създадени схеми за лекуване, само че няма обединен протокол за всички. Лечението е съгласно съответния пациент. 50 % от хората могат въобще да не схванат, че са се срещали с този вирус. Под % е смъртността ".
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР