Това категорично заяви приятелката на Наум Шопов – Теа Минкова.

...
Това категорично заяви приятелката на Наум Шопов – Теа Минкова.
Коментари Харесай

Теа На Наум Шопов Иска Да Кърми

Това изрично съобщи приятелката на Наум Шопов – Теа Минкова. Преди седмици двамата оповестиха, че ще стават родители.

Теа е изцяло безапелационна, че ще се отдаде на всяка значима част от майчинството, в това число и на кърменето, без значение че преди месеци доста изду пазвата с импланти.

Запитана дали силиконът няма да пречи на кърменето, Теа изрично отхвърля тази опция.
Преди седмици оповестиха в интернет, че ще стават родители
Това ще е първо дете за влюбената двойка, което проличава по изключителното внимание към всички въпроси, свързани с бременността.

След като преди седмица оповестиха положителната новина, че чакат правоприемник, двамата не стопират да търсят препоръки по отношение на тематики, свързани с бременността.

Впечатление прави, че Теа е вързала алено конче срещу уроки на дясната си ръка. Под една от фотосите си тя се интересува би трябвало ли да се влиза в басейни по време на бременността.

Актрисата Ралица Паскалева твърдо затвърждава позицията, че не би трябвало да се влиза в публични басейни. “Хубаво е да се плува в басейн, само че аз плувах единствено в нашия личен. В публичните такива, в които влизат деца, намазани лелички с олио за загар – не. И мен ме беше боязън от зараза. Иначе плуването по време на бременността е препоръчително”, споделя препоръки Паскалева.

Теа разкрива, че схваща за бременността си, откакто виното стартира да не й харесва, написа България през днешния ден. Признава, че от този момент има някои нови хранителни привички, като да вземем за пример към този момент харесва наденица.

Въпреки че към този момент е в петия месец, хубавицата продължава да тренира уравновесено, а коремчето едвам й проличава. Само преди ден тя отбрани дипломната си работа, както и взе изпитите си за втори магистър.
Източник: secret.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР