Това категорично мнение изразява пред престижното онлайн издание US News

...
Това категорично мнение изразява пред престижното онлайн издание US News
Коментари Харесай

От САЩ: Случаят „Василев“ няма нищо общо с акта „Магнитски“

Това изрично мнение показва пред влиятелното онлайн издание US News and World report вицепрезидентът по интернационалната политика на авторитетната неправителствена организация „ Граници на свободата “ Миклош Радвани, написа „ Монитор “.

Преди няколко месеца консорциум от Неправителствени организации, занимаващи се с правата на индивида, съобщи на администрацията на президента на Съединени американски щати Доналд Тръмп лист от 15 проблема с молба те да бъдат прегледани по Глобалния акт.

Случаят на Цветан Василев не е измежду тях, акцентира usnews.com, като цитира Радвани: „ Няма каквато и да било причина жалбата на Василев да е в листата. Тя не дава отговор на изискванията “.

В същото време Радвани показва, че има надалеч по-голям риск, който би се породил, в случай че жалбата на банкера-беглец, източил милиарди от парите на вложителите в КТБ, бъде прегледана по акта „ Магнитски “.

По думите му заплахата се крие в това, че други хора с обвинявания за закононарушения в родината си могат да одобряват Цветан Василев за ролеви модел, като се опитат да злоупотребят с световния закон, с цел да повлияят на делата против себе си.
Източник: dir.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР