Това гласуване за председател на Народното събрание е последното, в

...
Това гласуване за председател на Народното събрание е последното, в
Коментари Харесай

Вигенин: Това гласуване за председател на НС е последното, в което участвам


„ Това гласоподаване за ръководител на Народното събрание е последното, в което вземам участие “, съобщи претендентът на в на депутатите да изберат пръв измежду равни.

„ Опасявам се, че прозорецът на деяние от ден на ден се свива и вървим по улея на един сюжет, който не е добър за Народното събрание и за България. Той е непредвидим и за бъдещи последствия. Затова апелирам за вашата поддръжка, с цел да избегнем това “, сподели Вигенин.

„ Вече даже не провокираме ненавист у хората, а единствено насмешки “, добави претендентът на левицата.

„ Парламентът е напът да се обезсмисли. Работещото Народно заседание разрешава да си покажеш лицето и облика “, сподели още Вигенин.

По думите му колкото и да се стараят депутатите да не разочароват гласоподавателите си, това е обвързвано освен с това дали ще има държавно управление или не.

„ Парламентът би трябвало да стартира да работи. Блокажът работи за тези, които желаят да покажат, че Народното събрание е непотребна институция. Че макар пълномощията му не е в положение да работи. Ние сме напът да убием Народното събрание “, сподели Вигенин.

„ Хората ни ненавиждат. Скоро ще ни презират, че не можем да решаваме проблемите им на общо съображение “, добави претендентът на.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР