Това е ясно от споразумението, реално ние не можем да

...
Това е ясно от споразумението, реално ние не можем да
Коментари Харесай

Иван Димитров, ДБ: Трифонов да поеме отговорност пред суверена, пред който пее бунтовнически песни

Това е ясно от съглашението, действително ние не можем да подкрепим държавно управление с мандат на Българска социалистическа партия. Третият мандат обаче е спешен, мандат който да избави политическата система и страната. Всичко зависи от ситуацията, в която ще бъде даден третият мандат. От това зависи съгласно мен и поддръжката на Има Такъв Народ. Ако Трифонов поддържа един кабинет, също може да бъде съпротива, в случай че той е толкоз виновен към суверена, може да работи коренно. Ние сме го виждали да работи непредвидимо. Това съобщи в предаването " Денят ON AIR " по телевизия Bulgaria ON AIR депутатът от " Демократична България " Иван Димитров.

" Той прави своето шоу, само че се надяваме да бъде виновен пред суверена. Този народ, пред който пее размирен песни, да покаже, че може да преглътне своето его. От Има Такъв Народ не харесват част от служебния кабинет, а това са хора, които са потвърдили, че могат да работят в рецесия. Такива хора ние поддържаме, те се изправиха против корупцията и заслужават почитание. Народът ги припозна ", счита още той.

" Не съм финансист. Работим върху бюджета, ние сме уверени, че такава актуализация е нужна. Върху него би трябвало да бъде дебатирано. Мисля, че към този момент политическите сили започнаха да узряват за това, кое е значимо за страната. Служебното държавно управление не може да внесе повсеместен бюджет. Ще бъде тежко и безконтролно да посрещнем тези рецесии без държавно управление ", акцентира представителят на " Демократична България " по отношение на актуализацията на бюджета.

Димитров уточни и по кое време е настъпила рецесията в връзките сред Има Такъв Народ и Демократична България.

" Ние не затваряме вратите, истината е, че без Има Такъв Народ не може да има държавно управление. Партньорски взаимоотношения в никакъв случай не е имало, избрахме по-малкото зло. Това не са договаряния, не е партньорство, а изнудване. Не са поставяни условия, в никакъв случай от Демократична България не сме предложили министри ", безапелационен е Димитров.

Полицейското принуждение на митингите

" Справедливостта ще я дефинира съдът. Дали ще бъдат осъдени полицейски служите също, казусът е, че основният прокурор не желае да бъде изслушан. Има разнообразни метод, по които може да бъде свикан. Несериозно е, всеки прокурор знае какво може и какво не може да приказва ", сподели още събеседникът на Ганиела Ангелова.

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР