Това е вторият подобен стратегически удар в рамките на само

...
Това е вторият подобен стратегически удар в рамките на само
Коментари Харесай

Украйна унищожи втори руски “Човекоядец” за два дни? frognews.bg

Това е вторият сходен стратегически удар в границите на единствено няколко дни - през вчерашния ден стана ясно, че при офанзивата над летище Солци в Новгородска област, където са основани бомбардировачите Ту-22 М3, също е бил погубен един от самолетите.

 

Поредната офанзива е била върху съветското летище " Шайкова ". Новината за разваления аероплан е доказана за " Лига " от Андрей Юсов, представител на Главното разследващо ръководство. По-рано за офанзивата оповестиха пропагандни съветски канали.

 

Според информация на BAZA офанзивата е осъществена с ударен дрон, който е поразил " негоден аероплан ", само че не се оповестява типът му.

 

Далечни бомбардировачи Ту-22М3 носят ракети Х-22, съветска свръхзвукова крилата противокорабна ракета с въздушно изстрелване с огромен обхват. Предназначен е за заличаване на радарно-контрастни точки (самолетоносачи) и групови цели (ударни групи на самолетоносачи) благодарение на специфична (ядрена) или фугасно-кумулативна бойна глава. По време на войната тя стана инструмент за голям брой закононарушения, осъществени от Русия, по-специално ракетни офанзиви против търговски център в Кременчук, жилищна постройка в Сергеевка и жилищна постройка в Днепър. Бойната част на ракетата е 950 kg, а отклонението от задачата е от 600 m и повече.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР