Това е вторият подобен случай, след изчезването на Александър Алтънбашев

...
Това е вторият подобен случай, след изчезването на Александър Алтънбашев
Коментари Харесай

Алена Щерк е вторият изчезнал IT спец в София

Това е вторият сходен случай, след изгубването на Александър Алтънбашев
Ясна е самоличността на 47-годишната жена, оповестена за търсене от столичната полиция. Става дума за IT експерта Алена Райнхолд Щерк.

Жената е в неопределеност от над 24 часа (от 27.05.2022 г.). Вероятно е облечена със сива тениска и сиво-розово-бял камуфлажен чеп, излиза наяве от изявления на нейни познати в обществените мрежи.

Те споделят фотографията ѝ с апел: „ Ако някой има някаква информация за нея, апелирам свържете със Столична дирекция на вътрешните работи или се обадете на телефон 0888 601 604 “.

Какво е известно досега

В дома на изчезналата в Бояна е бил задействан паник бутон. Пристигналите екипи обаче не откриват щурм.

По късно децата ѝ подали нов сигнал, че от майка им няма диря. Телефоните ѝ са изключени.

Алена е живяла с чужденец, който се търси сега. Има догатки, че може да е напуснал страната. Уведомени са летищните управляващи и граничният надзор да дадат информация на Министерство на вътрешните работи, в случай че го виждат, настояват медии.

По непотвърдена информация през нощта е открита колата ѝ, по която имало засъхнала кръв. Други данни обаче сочат, че автомобилът е бил от самото начало в гаража на жилището.

За Алена Щерк се знае, че с изключение на IT експерт е и създател на първия бачата тим в България през 2015 година Днес тя е имала планувани занимания за през днешния ден, само че преди няколко часа те са били анулирани от уредниците след изгубването ѝ.  





 
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР