Това е втората седмица след най-ярко изявеното новолуние, което постави

...
Това е втората седмица след най-ярко изявеното новолуние, което постави
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 30 март до 5 април

Това е втората седмица след най-ярко изявеното новолуние, което сложи началото на качествено нов едногодишен цикъл. Активират се процесите, чието начало сме сложили в предходната седмица.

Новолунието в Овен отвори вратата на новите благоприятни условия.

Овенът е първият знак в зодиака, който се свързва с действието, водачеството, себеотстояването, предприемчивостта, инициативността. Прогресивен знак, който със своите характерности, възпламенява искрата на желанието за живот, реализация, триумф.

Предстоящата седмица е мощна и подобаваща за пускане на нови планове, работа, лична активност и всякаква интензивност, обвързвана с посяване семето на нещо ново, друго.

За другите зодиакални знаци, новото начало ще се задейства в разнообразни сфери.

Обстановката, в която се намираме в този стадий от живота ни постанова и изисква смяна. През тази седмица, а и през идващите три месеца ще се развива наклонността, подбудена от спора: остарялата позната обстановка и нуждата от ново, прогресивно развиване и придвижване напред.

Марс, планетата на действието минава в знака Водолей. Този факт значително ще поддържа процеса на смяната, обвързвана с нови технологии, новаторски способи в работните процеси, взаимоотношенията в групи и организации, нуждата от обединяване, смяна в областта на връзката и обмена на информация, основаване на нови групи, организации и пренастройка в другарските кръгове.

ОВЕН

Седмицата е извънредно мощна за вас. Новите благоприятни условия пред вас се усилват, а силата, която усещате и желанието за деяние ще ви поддържат в реализирането на задачите ви. Ако към момента не сте наясно накъде да поемете, изчакайте да пристигна рожденият ви ден и по-късно предприемете деяние. Тази седмица ще се наложи да преговаряте за вашите ползи, допустимо е да уреждате следки и сключване на контракти. Тези, при които има смяна на активността, се постанова да усвояват нова информация за промени и нововъведения в работния развой. Настъпва сериозна смяна в приятелският ви кръг и виталната ви среда. Бъдете толеранти, налице е наклонност за конфликтност и нетърпимност към хора, които са били ваши „ другари “. Сега е моментът да се  освободите от връзките, които ви натоварват. Ако измененията средата си, ще срещнете нови хора със сродни на вашите ползи. Внезапна обстановка може да промени проектите ви за бъдещето.

ТЕЛЕЦ

Тези от вас, които отдавна обмислят измененията в живота си и най-много са наясно какво желаят, в този момент могат да подхващат първите крачки към реализирането им. Активно се задейства нуждата от смяна и преструктуриране във вашата активност, кариерно развиване или обществена активност. Ще се наложи да извършите известни взаимни отстъпки. Доверете се на вътрешните си полезности и подредете дейностите си съгласно целите си. Звездите ви поддържат, в случай че следвате своята мощна вътрешна вътрешен глас. Освободете се от преградите, които ви пречат да вървите напред, не се опасявайте от смяната, защото с вашите качества - усърдие, неизменност, непримиримост вие сте реализирали задачите си до момента. Тези от вас, които към момента нямат изясненост какво тъкмо желаят, могат да изчакат идващото новолуние, което ще бъде мощно подкрепящо, защото ще бъде в знака Телец. Време за вътрешен разбор, преразглеждане на обстановката, потребление на опит от предишното или струпване на вътрешен запас и запас посредством усамотяване и отмора също ще бъде потребно за вас.

БЛИЗНАЦИ

Седмицата е удобна за тези от вас, които са подхванали дейни дейности към осъществяване на нови планове или действия. Вие значително сте в крайник с времето. Промяната, която в този момент се прави, стартира с пренастройване на ментално равнище, преодоляване на нова информация, технологии, нови способи за другарство и шерване на информацията. Тук вие сте в лични води. Уловете вълната и действайте в посока да реализирате ваша фантазия. Засилва се въздействието ви в колектив или групови взаимоотношения. Промените значително ще се отразят на мирогледа ви, а визията за бъдещето ви също ще търпи усъвършенстване. Увеличават се опциите за разширение на активността ви с чужбина, само че към този момент може би единствено посредством интернет пространството. Добър интервал за дотъкмяване на юридически проблеми.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР