Това е време за открития, за разрушаване на стереотипите и

...
Това е време за открития, за разрушаване на стереотипите и
Коментари Харесай

Астрологът На Путин Е Категоричен! Ако Не Искаш Да Пукнеш В Бедност И Мизерия, През 2018 Трябва Да Направиш Това На Всяка Цена!

Това е време за открития, за разрушение на стандартите и унищожаване на клишетата. Но годината никога не е революционна. Жълтото куче носи успокоение и улегналост, а стихията на Земята ги ускорява, написа " Астро Телеграф ". Според Глоба 2018-а има положителни сили за разрешаването на забатачени обстановки, за положителни финансови покупко-продажби. Ако през 2017-а триумфът бе изменчив, то в този момент ни чака много по-голяма непоклатимост и тя ще зависи от упоритата работа и усърдието. По-лесно ще се вземат решение остарели разногласия, само че и разделите тази година ще са дефинитивни и без опция за обновяване на връзките. Кучето е знак на верността и предаността, по тази причина измененията и неверността през 2018-а могат да доведат и до цялостен провал на надежтите и всички проекти за бъдещето. Във финансово отношение 2018-а се обрисува като много по-стабилна. Но това значи постоянна и в бедността, както и за благосъстоянието. Глоба ни поучава да демонстрираме по-голяма угриженост за личните си каузи и да не се вглеждаме в паничката на близък, а в личната.

Ако обстановката не е сериозна, не е неотложно да сменяме местоработата си. Но това зависи от самостоятелния хороскоп на всеки. Бързото издигане в йерархията ще е допустимо, в случай че предложим ексцентрично решение на проблемите и сполучливо осъществим комплицирана работа. Докато Огненият петел поставаше под въпрос всеки триумф през 2017-а, то Жълтото куче оказва помощ на тези, които зачитат традициите и работят настойчиво. Добра година да се работи с разум даже в най-стресовите обстановки. Трябва да се съсредоточим по какъв начин да намерим твърда почва под краката си през годината. Жълтото куче оказва помощ на търсещите съгласие, на избягващите кавги и спорове, на милосърдните, на тези, които дават, без да чакат в подмяна. Годината не е добра за бездушните служители.
Tags: ОЩЕ АСТРОЛОГИЯХОРОСКОП
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР