Това е въпрос на тълкуване. Да си вземаш заплатата както

...
Това е въпрос на тълкуване. Да си вземаш заплатата както
Коментари Харесай

Каракачанов: Електронното гласуване е тарикатлък, невинен до доказване на противното - също


Това е въпрос на пояснение. Да си вземаш заплатата както народен представител и да не вървиш на работа (отказаха се вчера) – а, добре. Така вицепремиерът и водач на Вътрешна македонска революционна организация Красимир Каракачанов стартира диалога с водещия на утринния блок на Българската национална телевизия Даниел Михайлов. Според Каракачанов ходът на Българска социалистическа партия да напусне Народното събрание е предизборна акция, само че той персонално по този начин не е правил в никакъв случай.
Лидерът на Вътрешна македонска революционна организация похвали Бойко Борисов за реакцията му за преференциите, като посочи, че Борисов научил от него на конференцията по сигурността в Мюнхен какво е станало. Може би премахването на мажоритарния избор е сметка да се задържи властта, добави Каракачанов. Според него такива промени единствено работили срещу този, който ги прави. Ако желаеме да не караме хората да псуват на майка парламентаризма, би трябвало да спрем с всевъзможни тарикатлъци, сподели още Каракачанов, като в тарикатлъците включи и електронното гласоподаване, което било отхвърлено на всички места.
Същевременно Каракачанов отхвърли, че бил давал ултиматум да напусне държавното управление, в случай че не бъде призната концепцията му за ромската интеграция. Той е безапелационен – казусът с ромите в този момент бил 20 пъти по-голям, в сравнение с през 1990 година. Нямаше някакви измислени правозащитни организации, които да вървят да пазят изнасилили възрастни дами, тъй като при ареста служител на реда им блъснал пестник, нагледно се изрази водачът на Вътрешна македонска революционна организация във връзка с главния принцип на правовата страна – почтен до доказване на противното. Според Каракачанов това ставало, тъй като "сме се юрнали " да изпълняваме каквото каже Брюксел, каквото каже Вашингтон.
Вицепремиерът упрекна критикуващите концепцията му за ромска интеграция, че не са прочели 8 странички, само че тръгнали да дават ум, само че незабавно посочи, че не говорел за Валери Симеонов – съдружният му сътрудник, който не се съгласи безусловно с тезите в концепцията. Искам това да бъде идея на страната България – всеки един, който има сходни хрумвания, рационални оферти, съобразени със законите на Република България, да бъде по този начин добър да ги показа, прикани той и посочи, че бил получил над 300 оферти за възстановяване на концепцията, от които една трета били рационални.
С какво се занимава Европа – с джендъри и всевъзможни нелепости. А светът не е еднополюсен, има трети център – Китай. В Европа се наводни с мигранти, води се война, има съществено напрежение на Западните Балкани – на фона на всичко това, на фона на споровете в самата Европа, Европа си измисля проблеми и се занимава с тях. Ще вършим анкети, в които питаме дали е момче, момиче или друго – какво друго, марсианче ли? Ще махаш коледните базари и ще ги прекръстваш на зимни, с цел да не дразниш тези, които идват в Европа да се възползват, продължи Каракачанов и съпостави това държание с идеологията на Съюз на съветските социалистически републики – от Брюксел налагали марскистки идеализъм, който бил същият като световния демократизъм.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР