Това е ужасяващ битовизъм, сцените от който не бива да

...
Това е ужасяващ битовизъм, сцените от който не бива да
Коментари Харесай

Адвокатът на хотелиера, ритал израелски туристки, с изненадваща версия

Това е отблъскващ битовизъм, сцените от който не трябва да се демонстрират, тъй като в случай че изнесем в медиите цялата истина за случилото се на 5 юли - от 11 часа до вечерта същия ден, би трябвало да сложим на карта положителните ни връзки с Израел. Убеден съм, че и в посолството им у нас не се усещат прелестно, защото към този момент са наясно в елементи с цялата истината. Това сподели юрист Димитър Москоянев, представен от Флагман.

Той се е наел да пази арестувания тази заран притежател на 4-звездния хотел в Слънчев бряг Best western plus premium Иван Тодоров. Тодоров е освободен, откакто е бил разпитан в РУ-Слънчев бряг и е дал всички нужни доказателства, разпитани са и негови чиновници. В момента той е вкъщи си и е покъртен от развоя на случая в медиите.

Двете дами с малко дете са присигнали в хотела към 11 часа на 5 юли и са настояли да бъдат настанени незабавно. Рецепционистката общително обяснила, че настаняването е след 14 часа и че на драго сърце биха нарушили разпоредбите, само че за жалост нямат свободни почистени стаи. Това отприщило гнева на по-ниската жена с тъмна кожа от клипа, която почнала да плюе момичето от рецепцията и да крещи. Била доста нервна. За да се предотврати по-нататъшна ексцесия в цялостното с туристи предверие, служителката предложила стая в различен хотел в съседство, предложила безвъзмездна почерпка в лоби бара, помещение за багаж и за преобличане, в случай че желаят да идат на плаж или да употребяват аквапарка.

Жените били безапелационни и упорствали незабавно да ги настанят. Разправията е траяла повече от 10 минути. За отблязване е, че личният състав от фронт офиса на този хотел е добре квалифициран и може да овладее всякаква обстановка, акцентира Москоянев. В този миг изненадващо влиза притежателят на хотела Иван Тодоров. Той попада под дъжд от храчки – плюят го и крещят. Човекът в началото също поставя старания да успокои нервните чужденки. В това време камериерки почиствали седем стаи по едно и също време и всеки миг щели да им дадат ключ. Крясъците, че надали не ги гонят и са нежелани посетители обаче били толкоз необуздани, че в паниката на тяхна страна се е включила и инцидентно преминаваща през фоайето гражданка на Израел. Тя помислила, че сънародничките й са несправедливо измъчвани и се присъединила във виковете на тяхна страна. Настанала страшна врява.

Свидетел е бил пиколото на хотела – пенсионер от Израел, само че живеещ у нас от много време. Човекът опитвал да понижи градуса, само че безрезултатно. Кадрите, публикувани от израелските медии и подети от нашите публицисти, демонстрират финала, когато Тодоров пробва да ритне една от дамите, само че се подхлъзва.

Около 14 часа двете гостенки и детето още веднъж се връщат във фоайето, към този момент по-спокойни. Получават жилището, за който са платили, без да дадат паспорти, което е наложително за чекинга. На рецепцията предпочели да не ги нервират повече. Замълчали си. Успели да ги убедят обаче да подпишат декларация, че няма да основават повече сходни неудобства. След което двете почнали да се черпят на лобибара. Към 18 часа афишират, че въпреки всичко тук не им харесва, викат своя туроператор, с цел да ги реалокира в различен хотел.

Изкарват цялата си отмора от 5 нощувки у нас. Още в първия час, откакто се прибират, вземат решение да се оплачат пред тамошна телевизия.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР