Това е цял процес“, каза Щраус. Трябва да усетим конфетите.

...
Това е цял процес“, каза Щраус. Трябва да усетим конфетите.
Коментари Харесай

Въздухът на Таймс Скуеър е пълен с цветна хартия, докато организаторите тестват новогодишните конфети

„ Това е цялостен развой “, сподели Щраус. „ Трябва да усетим конфетите. Трябва да го оправим. Трябва да се уверим, че ще изплува. “

Въпреки че пробата може да е бил по-скоро промоционален, в сравнение с удобен, същинското стартиране на конфети за Нова година – което е част от събитието от 1992 година – остава трудоемко. интензивна интервенция. Приблизително 3000 паунда (1361 килограма) конфети се транспортират с камиони до центъра на Манхатън всяка година, след което се придвижват до покривите на офис здания с аспект към Таймс Скуеър. След това към стотина доброволци „ инженери по разпространяване “ хвърлят товара на улицата изпод, с цел да посрещнат новата година.

На брифинг за сигурността по-късно в петък кметът на Ню Йорк Ерик Адамс сподели, че полицейското ръководство на града е квалифицирано за тълпи от фенове.

„ Стотици хиляди хора ще бъдат тук, подредени на опашка, и без значение какъв брой постоянно го виждаме, в никакъв случай не свикваш с това, вълнението остава още веднъж и още веднъж, “ сподели той.

Освен конфети, тече...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР