Това е целенасочена политическа атака към нас, защото ГЕРБ става

...
Това е целенасочена политическа атака към нас, защото ГЕРБ става
Коментари Харесай

Арнаудова: Никога не съм изнудвала или рекетирала

Това е целенасочена политическа офанзива към нас, тъй като ГЕРБ става първа политическа мощ. Това съобщи след разпита си в прокуратурата Севдалина Арнаудова, която беше представител на някогашния министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов, съобщи DarikNews.bg.

Тя съобщи, че не може да даде детайлности за разпита, защото е подписала декларация, с цел да не разгласява детайлности.

Арнаудова акцентира, че щерка ѝ душевен е по-добре след арестите и обиските в дома ѝ. И уточни, че не се тормози за други арести.

" Няма причина да се опасявам от служителите на реда и за живота си,

или от който и да е било. Никога не съм изнудвала или рекетирала през живота си ", съобщи някогашният началник на пресцентъра на държавната осведомителна работа.

По-рано денем бяха разпитани някогашният министър председател и водач на ГЕРБ Бойко Борисов и някогашният финансов министър Владислав Горанов.

На 17 март Борисов, Горанов и Арнаудова бяха арестувани за 24 часа в ареста, във връзка формирано произвеждане от Министерство на вътрешните работи за изнудване, обвързвано с Васил Божков, като първото деяние по следствието е бил разпит като очевидец на премиера Кирил Петков. На идващия ден тримата бяха освободени без да им бъдат повдигнати обвинявания. Прокуратурата реши, че дейностите на Министерство на вътрешните работи по следствието са опорочени, тъй като е трябвало да са осъществени от следовател и по тази причина част от тях ще бъдат повторени. Това постанова повторния разпит на всички лица, чиито показания могат да допринесат за изясняване на събитията по случая, споделиха от прокуратурата.

Вижте още:

Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР