„Това е целенасочена акция на полицията. Някой трябва да вземе

...
„Това е целенасочена акция на полицията. Някой трябва да вземе
Коментари Харесай

Десислава Николова: Държавата се управлява като РПУ

„ Това е целенасочена акция на полицията. Някой би трябвало да вземе отговорност за това нещо. Някой го е наредил. Целенасочено се търси спор от страна на полицията. Работата на полицията е да предотвратява споровете, а не да основава такива “, съобщи ръководителят на младежката организация на „ Демократична България “ Десислава Николова в „ Тази неделя “ по бТВ във връзка на обстановката на СУ „ Климент Охридски “, където цяла нощ органите на реда не позволиха бус на „ Системата ни убива” да стигне до палатковия лагер на „ Орлов мост “, с цел да показва своята поддръжка за протестиращите там.

„ Моделът на ръководство на цялата страна е същият като модела на ръководство на РПУ. Търси се решението на един човек “, счита Николова.

Протестът на майките от „ Системата ни убива” пред къщата на премиера Борисов не е прекрачил границите, тъй като той сега не върви на работа и това е разновидността да се изрази публичното неодобрение към него в качеството му на министър-председател – „ да се потърси там, където е “, съобщи Николова, съгласно която същото важи и за Делян Пеевски и Ахмед Доган, който не се появяват на работа и в общественото пространство.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР