Това е тема, която те трябва да решат. Ние трябва

...
Това е тема, която те трябва да решат. Ние трябва
Коментари Харесай

Цветанов: Няма разпад на коалицията

Това е тематика, която те би трябвало да решат. Ние би трябвало да осъществим всичко, което е залегнало в съдружното съглашение и управническата стратегия. Всичко това, на което ставаме очевидци, тормози и нас, само че не бих желал да разясня посредством медиите връзките в Обединените патриоти. Винаги съм казвал, че би трябвало да приказваме между тях, а не посредством медиите. Това сподели пред публицисти в Народното събрание ръководителят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов във връзка абсурда сред ръководителя на ПГ на Обединените патриоти Волен Сидеров и вицепремиера Валери Симеонов.

Убеден съм, че всяка една от партиите, които вземат участие в съдружното съглашение, има своя ангажимент. Има тематики, които ни вършат разнообразни, само че това не значи разпад на обединението. Нито една от партиите не е оповестила, че напуща обединението, уточни Цветанов.

Надявам се, че всеки един ще си извърши уговорката към съдружната стратегия. Към момента никой не е казвал, че се отдръпва от уговорката си за 4-годишен мандат, в който да осъществим управническата стратегия, съобщи Цветан Цветанов.

По думите му аргументите съдружния съвет да не се състои този понеделник е, че не е имало тематики, които да постановат незабавното му привикване, както и задължения отвън София на членове на Съвета

Председателят на ПГ на ГЕРБ посочи, че към миг няма съответно име, което да се счита за любимец за основен секретар на Министерство на вътрешните работи.

Той разяснява и развиването на случая Скрипал. Доказателствата са доста по-ясни и би трябвало да се съобразим с това, което направиха европейските страни. Много е обезпокоително това, кеото излезе като доказателства и категоричността, която заявиха страни като Англия и Съединени американски щати, съобщи Цветанов.

Едни от евентуалните закани в района са хибридните офанзиви. Русия е една от страните, които ползват хибридни офанзиви към страни от Западните Балкани, Европейския съюз, както и отвън Европейския съюз, сподели още Цветан Цветанов.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР