Това е становище на медици от САЩ, които искат въпросните

...
Това е становище на медици от САЩ, които искат въпросните
Коментари Харесай

Ароматизаторите в колите били опасни

Това е мнение на медици от Съединени американски щати, които желаят въпросните ароматизатори да бъдат неразрешени със закон. Става дума за всички познати ни ароматизатори, които са във тип на елхичка, дезодориращ спрей, консерви с гелообразно вещество, течност в шишенца за вентилационните отвори и други

Според американските медицински специалисти в тези ароматизатори се съдържат доста нездравословни субстанции, някои от които са токсични и могат да навредят доста на здравето на лидера и пасажерите в автомобила. Сред тях са ацетон, натриев нитрит, бензол, толуен, натриев бензоат, пропан, формалдехид и фталати.

Според учените 34% от популацията на земята може да пострада от едно от отрицателните феномени на ароматизаторите. Най-разпространени били недоволствата от възпалителни процеси на бронхите, пристъпи на бронхиална астма, възпаления на кожата и главоболие. В качеството на опция на тези ароматизатори, експертите предлагат артикули, направени на основата на етерични масла./ fakti.bg

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР