Това е станало на светофар – очевидци са докладвали, че

...
Това е станало на светофар – очевидци са докладвали, че
Коментари Харесай

Наталия Гуркова Е Съсипана След Бруталното Убийство На Мъжа Й Джордже

Това е станало на светофар – очевидци са докладвали, че двама мъже на мотор са следвали колата, в която се е возил Джордже. Спрели са тъкмо до автомобила и са произвели два изстрела в страничното стъкло, против лидера, след което духнали безследно.

Джордже Михалевич е прочут бизнесмен, за който се счита, че има връзки с подземния свят. Известен е още като „ Джордж Холивуд ” и е притежател на фирмите Sandton Gold и Diamond Exchange и Salon Prive.

Съпругата му Наталия Гуркова разбрала едвам преди часове за кончината на мъжа си, така като тя останала в България. Болката била още по-голяма, защото двамата се видели за последно към 13 септември. Тогава фамилията се появи на разкриване на столичен нощен клуб, като всички установяваха, че макар 15-те години от връзката си, любовта сред тях е освен още жива, само че и по-силна от всеки път.

През януари Наталия и Джордже отпътуваха за Дубай, където отпразнуваха петнадесетата си годишнина дружно. Михалевич заведе жена си точно там, където са се влюбили.

Медиите са разделяли двойката по няколко пъти в годината. Например през настоящата 2018 на Гуркова й се наложи да опровергава десетки пъти сходни новини. Направи го посредством хвалби освен с почивката в Дубай, само че и на о-в Пукет, Тайланд през март, където пръскали по 4 бона на вечер. И това не е всичко. Джордже й подари апартамент там, а по-късно я заведе да отпразнуват дружно рожденния й ден през май в Кан, където пръсна близо 15 бона за една вечер, с цел да я зарадва. През юли й подари ултра първокласен и безценен пръстен „ Картие “ за близо 30 000 $. Посетиха и Венеция.

Друга версия сочи, че двамата е нямало по какъв начин да стигнат до бракоразвод, защото са имали съглашение – бракът им да бъде отворен и всеки един от тях да се среща и с други интимни сътрудници. И без това живеели на разнообразни континенти и се срещали единствено на сантиментални воаяжи. След почивките хубавицата незабавно се прибирала в София, а Михалевич отлитал за ЮАР.

Мис България 1998 постоянно е засичана с непознати мъже из столичните заведения за хранене, като желаните от нея видове са от родния ъндърграунд. Във аферите й, които тя назовава „ другарства “, са взели участие Сашо Майонезата, митничаря Иво Бързия, мургавия под земята необут Киро Японеца и Димитър Вучев – Демби, който е най-голямата й обич още от младостта. Клюки се носеха, че се е натискала и за леглото на Ангел Свинаря.

Вече починалият Джордже не оставал по-назад и също си имал любовници.
Tags: ОЩЕ КЛЮКИИЗВЕСТНИ ЛИЧНОСТИИНТРИГИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР