Това е седмицата на Есенното равноденствие! Слънцето влиза във Везни

...
Това е седмицата на Есенното равноденствие! Слънцето влиза във Везни
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп от 21 до 27 септември

Това е седмицата на Есенното равноденствие! Слънцето влиза във Везни във вторник, 22 септември, тъй че се подгответе - това е цялостен старт на сезона. Време е дефинитивно да се сбогуваме с лятото и да се подготвим за последното тримесечие на годината.

Меркурий квадрат Плутон и Сатурн от понеделник до сряда, след което се опълчва на назадничав Марс в четвъртък. Това неизбежно ще донесе някои неприятности. Прави мъчно общуването, договарянията. Не се предлага пътешестване. Седмицата ще бъде сложна, изключително за Козирог, Везни, Овен или Рак. Можете да постигнете доста, стига да се пазите от неприятности, борби и раздори.

Меркурий влиза в Скорпион в неделя 27-ми, където по-късно (средата на октомври) ще премине в ретроградно придвижване.

Меркурий и Венера се хармонизират с Лунните възли, като ви дават късмет да се придвижите към вашата орис. Пригответе се да се изправите против демони от предишното си. Може би ще срещнете сложни провокации, което да разсъни нещо във вас. Може да останете изцяло безразлични или вбесени. Но всичко е с причина.

Луната се движи през знаците Скорпион, Стрелец, Козирог и Водолей

Благоприятни дни за подкастряне – 21(след 12:00ч), 22, 23, 24 (до 15:20ч), 25 (след 16:30ч), 26 (до 17:00ч) септември

Благоприятни дни за боядисване на косата – 21, 22 (до 13:00ч), 23 (след 14:30ч), 24 (до 15:20ч), 25 (след 16:30ч), 26, 27 септември

„ Луна без курс” - В интервали, когато Луната към този момент е направила последния си главен (мажорен) аспект, само че към момента не е минала към идващия знак, е належащо да се заобикаля стартирането на нови планове и всевъзможни други работи, предопределени за бъдещето и развиването. Това е по този начин наречената „ Луна без курс” или интервали на неефективност на Луната. Най-добрата тактика в този миг е да не вършиме нищо - оставете го по този начин, както е, до момента в който Луната не влезе в идващия знак. С една дума, в тези часове не предприемайте нищо значимо.

21.09. 21:14 - 21.09. 22:33

23.09. 20:32 - 24.09. 02:17

26.09. 06:37 - 26.09. 09:09

Овен – Тази седмица ви прави по-интровертни и ви води към проучване на някои по-дълбоки, скрити места от вашата персона. Вашето интровертно държание ви отдръпва от тълпата и ви тласка към вътрешно Аз и вашите усеща. Трябва да извършите някои промени и да преразгледате целите си, като в това време ще би трябвало да уредите някои висящи проблеми от предишното. Бъдете деликатни и използвайте мозъка си, с цел да стигнете до верните изводи. Връзката Сатурн - Юпитер - Плутон може да донесе позитивни промени във вашата кариера, предложение за работа.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете деликатни – 24, 25

Телец – Тази седмица насочва вниманието ви към измененията, които планирате отдавна и върху бъдещето ви. Звездите избират тази посока и ви оказват помощ да планирате идващите си стъпки с нерешителност. Това е идеалното галактическо време да се заемете с ново занимание. Чувствате се изтощени, само че не трябва да изливате раздразнението си и негативизма си върху хората, които обичате, главно върху колегата си. Не влизайте в спорове с тях. Бъдете спокойни и гъвкави. Има висящи проблеми във вашата връзка, които ви карат да се притеснявате. Време е да оправите нещата.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете деликатни – 21, 26, 27

Близнаци – Тази седмица би трябвало да внимавате. Преценявайте всеки късмет, който имате, с цел да се възползвате оптимално от тях. Препълненият ви график ви кара да се чувствате несигурни и уплашени. Не е нужно да губите самоконтрол, просто се придържайте към графика си и не позволявайте на хората към вас да скапват планирането ви. Успехът в паричните въпроси не е обезпечен, допустимо е бюджетът да се наложи да бъде малко сгънат. Звездите предлагат да се отнасяте изключително деликатно към своето здраве. В персоналния ви живот нещата наподобява вървят по-добре и можете да започнете да вършиме проекти за бъдещето.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете деликатни – 22, 23

Рак – Тази седмица светът към вас оживява! Предстои доста общително, стимулиращо и продуктивно време! Вашето държание би трябвало да се концентрира върху завършването на висящи проблеми. Не разкривайте мислите си пред никого и не подценявайте нещата, тъй като някои хора, на които имате доверие, в последна сметка може да ви разочароват. Време е да изчистите сенките, които преследват връзката ви, и да започнете нова глава с по-конкретни обстоятелства. Ако сте самотни, е подобаващ миг да се запознаете с нови хора. Излизайте и се захващайте за работа.

Благоприятни дни – 21

Бъдете деликатни – 24, 25

Лъв – Това ще бъде доста изобретателна седмица за вас. Имате интензивна сила и можете да постигнете всичко, което сте си наумили. В професионалния ви живот се чакат нови благоприятни условия (или сътрудничества) и това ще ви помогне да се развивате. Не се колебайте да извършите това, което е най-хубавото за вас и вашия живот. Ще би трябвало да подкрепите колегата си, който сега изпитва компликации. Останете до него/нея и проявете схващане. Ако сте необвързани, би трябвало да сте по-отворени и да оставите хората да се доближават до вас. Нова обич може да влезе в живота ви със пристрастеност и динамичност.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете деликатни – 21, 26, 27

Дева – Вашият професионален живот изисква внимание. Останете съсредоточени и не позволявайте на страстите си да ви въвлекат в неточности, които по-късно би трябвало да поправите. Бъдете методични и проявете самоконтрол. Време е да се освободите от всичко, което ви пречи и задържа развиването ви – предмети, хора, връзки. Връщането на контрола върху живота ви е добър метод да повишите увереността и самочувствието си. Стартира интервал на надграждане на вашите сили. Пригответе се да стартирате нови планове и връзки през есента!

Благоприятни дни – 21, 24, 25

Бъдете деликатни – 22, 23

Везни – Любовният ви живот е изпълнен с мир и успокоение. Наслаждавайте се на другарството на колегата си и обсъждайте общите си фантазии, които ви сближават. Ако сте свободни, нищо чудно шансът да изкара на пътя ви нови, очарователни и забавни хора. Настъпило е време на духовно пречистване. Чувствате се изтощени и ви е нужно известно време за подготовка за идния ви рожден ден. Стремете се да си почивате повече в този момент и да заредите батериите си още веднъж.

Благоприятни дни – 22, 23, 26, 27

Бъдете деликатни – 24, 25

Скорпион – Справяте се отговорно и уверено със отговорностите си. Всички ваши проекти ще се осъществен, в случай че умерено и ясно си вършите работата и вървите към задачата си. Основното е да бъдете по-внимателни към новите хрумвания, даже на пръв взор да наподобяват неуместни. Вие сте в добра форма, радостни, енергични. Малките здравословни проблеми не са страшни за представителите на вашия знак, имунитетът ви е в положение да отблъсне всяка вирусна офанзива. Звездите не изключват опцията за леки пострадвания, само че най-вероятно няма да се постанова да търсите помощ. Опитайте се да бъдете по-внимателни и нежни към избраника/цата си.

Благоприятни дни – 24, 25

Бъдете деликатни – 21, 26, 27

Стрелец – Тази седмица ще бъде малко стресираща за вас, внимавайте да не вземете неверни решения. Трябва да се дистанцирате от източници на напрежение, даже в случай че това са близки до вас хора. Късметът е на ваша страна, оказва помощ ви да разпространявате проектите си и да се справяте със застояли проблеми. Във финансите си не поемайте нови отговорности, които ще прибавят спомагателен стрес към живота ви. Обмислете нещата, преди да действате. Личният ви живот се нуждае от непоклатимост. Колкото повече спазвате думата и обещанията си, толкоз по-добре ще вървят нещата във връзката ви.

Благоприятни дни – 26, 27

Бъдете деликатни – 22, 23

Козирог – Тази седмица доста проекти ще бъдат осъществени. Не бързайте, вървете напред с мудни и постоянни стъпки, с цел да бъдете ефикасни и да се предпазите от проблеми. Вашите близки ще бъдат до вас, с цел да ви поддържат. Основният обект на вашите терзания може да бъде паричният проблем. Благоприятна седмица за нови запознанства и опити да уредите персоналния си живот. На хоризонта ще се появят и остарели другари. Те обаче могат да имат и скрити претекстове. Не бързайте да разтваряте ръцете си за тях. Изобщо в персонален проект не вземайте съществени решения, това време още не е пристигнало.

Благоприятни дни – 21

Бъдете деликатни – 24, 25

Водолей – Този интервал не е съвършен за нови хрумвания и проекти. Напротив, това може да докара до нестабилни резултати. Организирайте се и се придържайте към проекта си, с цел да избегнете неприятни изненади. Бъдете внимателни във финансите си и не правете ходове, които биха могли да ви навредят. Любовният ви живот изисква вашето внимание. Съсредоточете се върху връзката си и се пробвайте да преодолеете разликите с колегата си. Те би трябвало да бъдат позволени. Ако сте свободни, тази седмица ще имате шанса да се запознаете с нови, забавни хора. Пред вас са отворени доста пътища.

Благоприятни дни – 22, 23

Бъдете деликатни – 21, 26, 27

Риби – Много работлив интервал, през който можете да разпространявате проектите си. Успехът е тъкмо зад ъгъла. Бъдете деликатни, когато се занимавате с бюрократични въпроси, тъй като те може да ви основат проблеми. Оставете другите да влеят свежа сила във вашия живот. Връзките имат най-голяма изгода в този момент, защото другите работят като ваше огледало и ободряват дребния ви свят. Обвързаните Риби могат да инжектират нова витална мощ във връзката си, а свободните дано да оставят другар да играе ролята на сватовник.

Благоприятни дни – 21, 24, 25

Бъдете деликатни – 22, 23
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР