Това е седмица на празниците и не само според календара,

...
Това е седмица на празниците и не само според календара,
Коментари Харесай

Седмичен хороскоп: Звездите за бизнеса от 20 до 26 декември

Това е седмица на празниците и освен съгласно календара, а и съгласно звездните аспекти. В първите дни от седмицата ще се усеща въздействието на Пълнолунието в знака Близнаци. Луната минава в трета четвърт и е намаляваща. Венера, планетата, определяща финансовите потоци, полезностите и целите от 19 декември е ретроградна. Този факт насочва вниманието ни към довършителни процеси, действия, свързани с надграждане и реализиране на непоклатимост в съществуващи форми и посоки.

Периодът на ретроградно придвижване на Венера  ще продължи до края на месец януари. Относно стартирането на нова активност, планове или взимане на съществени решения ще се наложи да изчакаме и Меркурий, който е назадничав до 5 февруари 2022 година Интересен е фактът, че от 1 февруари с Новолунието в знака на бъдещето - Водолей, когато Волът ще съобщи ръководството на Тигъра съгласно китайския зодиак ще усетим повод и сила за новото, вълнуващото, особеното.

Дотогава следва време за подготовка.

Тази седмица слага началото на подготвителният стадий за преход на ново равнище. На 21 декември стартира астрономичната зима, от този ден нататък дните стартират да се усилват въпреки и незабележимо, само че дружно със светлината ще се увеличават  вярата и вярата, отправени  към идващата 2022 година Слънцето, главният източник на сила мина в знака на сериозния Козирог. Това ще подейства  „ приземяващо “ за някои, а за други ще бъде интервал на вдишване на отговорности,  за трети полагане на старания за задържане на реализирани и завоювани позиции. Транзитът  на Слънцето, Венера и Меркурий в знака Козирог слага акцент върху сигурността, отговорностите, търпението, отношението към престижите.

Седмицата за другите зодии:

ОВЕН

Очаква ви мощна и положителна седмица, в която събитията, които ще се развиват са в следствие от дейностите ви, подхванати при започване на месеца. Навлизате  в мощно трансформиращ интервал, който се отразява на обществения ви статус, публично състояние и кариерно развиване. Съвпупността от планети в знака Козирог насочват фокуса освен до края на този месец, само че и в идващия върху вашата съществена активност, кариера, работно задължения. Ретроградна Венера ще ви накара да преразгледате взаимоотношенията си с вашите сътрудници и шефове. Могат да бъдат възобновени планове от минал интервал или това е интервалът, в който можете да възстановите нарушени взаимоотношения, да довършите стартирани планове. Още в първите дни на седмицата ще се радвате на благосъстоянието на осведомителния поток, който основава условия да преразгледате задачите си или да погледнете към по-далечни вероятности на развиване. С вярното държание и деяние можете да завършите годината сполучливо и да поставите постоянни основи за идващата. Търсете  компромисните решения,  това ще се отрази в позитивна посока и на вашите финанси. Общуването с хора отвън познатото  ви обграждане, разширение на средата на взаимоотношение или вероятни пътувания  в допълнение ще разширят опциите пред вас. За някои представители на знака проектите, свързани с далечно странствуване е допустимо да бъдат осъществени.

ТЕЛЕЦ

Събитията, които се задействаха в живота ви от началото на годината внесоха значими преобразования в живота на някои от вас. Трансформационният поток ще продължи и през 2022г. Някои промени ще зависят персонално от вас, а други ще бъдат под въздействие на външни фактори. Целта на тези събития е да внесе смяна в метода ви на живот, да сътвори една нова форма и прогресивно развиване в бъдеще. Последните две седмици от годината ще ви дадат  възможност в огромна степен да си изясните това, което желаете от вашите сътрудници и връзките си с тях. Довършвайте, изяснявайте, приключвайте всичко, което ви работи като спирачка. Обмислете задачите си за идната година. Въведете ред във финансите си, изчистете всички остарели отговорности.  Нови хрумвания или непредвидена помощ могат да подобрят настроението ви или да ви послужат като ориентир.

БЛИЗНАЦИ

Първите дни от новата седмица ще бъдат повлияни от събитията, които се задействаха от Пълнолунието във вашия знак. През тази седмица вниманието ви ще бъде ориентирано значително към вашите партньорски връзки в персонален и настоятелен проект. Ретроградна Венера изисква преразглеждането им, а Марс в Стрелец задейства нуждата от съответни дейности. Избягвайте споровете, напрежението може да се увеличи заради нерешени въпроси от предишното или заради разнообразни гледни точки. Взаимодействайте в оптималната степен, заложете на общуването, с цел да постигнете компромисни решения. Намерете време и обсъдете бъдещето на взаимоотношения си. Важно е да си осигурите поддръжката на вашите сътрудници, а това ще се отрази в позитивна посока върху общите ви финанси. Дипломатичното и далновидно отношение ще даде позитивни резултати в бъдеще. Възможно  е връщането в живота ви на хора от предишното или пък остарели и неразрешени тематики да ескалират, с цел да получат нови решения.
Източник: manager.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР