Това е сърцераздирателния момент, в който 30-годишен китайски затворник със

...
Това е сърцераздирателния момент, в който 30-годишен китайски затворник със
Коментари Харесай

Между живота и смъртта: Вижте драматичния момент на последната среща на затворник със семейството му преди неговата екзекуция

Това е сърцераздирателния миг, в който 30-годишен китайски пандизчия със смъртна присъда си взима довиждане с най-близките си хора, измежду които е и дребната му щерка, която заради възрастта си надали схваща значимостта на мига. На наказания на гибел Ли Шиуян му е разрешено да прегърне щерка си. Детенцето му маха радостно като му споделя " сбогом, баща ", без да схваща, че раздялата ще е до края на нейния живот.

Съпругата и майката на пандизчията също участват и са изцяло сломени, потънали в сълзи.



Осъденият на гибел няколко пъти пада на земята и коленичи пред старата си майка в символ на почитание и страдание. Отчаяната майка прегръща сина си и ридае.



Веднага по-късно мъжът е заведен от чиновници на реда към мястото на изтезанието му.



Драматичният миг е от пандиза в Дакинг, в североизточната китайска провинция Хеилонгжянг, оповестява China.com.

Според изданието Eastday.com, причина за присъдата на Ли е породената от него гибел на трима души през май 2015 година Той е имал спор с един от тях в караоке бар и наказаният на гибел е потърсил възмездие като ги е преследвал с колата си. Високата скорост е провокирала злополука като колата на тримата починали е паднала в канавка до пътя. Автомобилът избухнал в пламъци, което погубило живота на мъжете. Ли Шиуян по-късно е бил задържан, а по късно е бил наказан на гибел. Присъдата е изпълнена посредством смъртоносна инжекция.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР