Това е само малка част от дежурната порция критики отправени

...
Това е само малка част от дежурната порция критики отправени
Коментари Харесай

Притеснен от репресии срещу МГЕРБ, Борисов пита Петков: Защо ми заплашваш младежите?

Това е единствено дребна част от дежурната порция рецензии отправени от някогашния министър-председател Бойко Борисов по адрес на сегашния Кирил Петков. Те идват единствено ден откакто Петков упрекна Младежката организация на ГЕРБ, че всявали суматоха за скока в цените на горивата. Вицепремиерът Асен Василев пък подсети, че Наказателният кодекс планува 5 години затвор за това.

В ГЕРБ били обезпокоени от възможни репресии против младежката организация на партията.

„ От казаното през вчерашния ден от Кирил Петков и Асен Василев и открих по неоспорим метод, че в България има две партии - ГЕРБ и младежкия ГЕРБ. Нашите младежи се оказаха по мощни от тях, тоест може да променим смяната с нашите младежи. Това демонстрира какво им е мисленето, да излезеш и да заплашиш деца с пет години затвор. И в този момент съм споделил – излизате в конспиративност, ставате като РЕМС едно време, незаконна организация за битка против фашистите. Те проповядват фашизъм сега “, сподели Борисов на среща с актива в Търговище.

Той упрекна ръководещите в непросветеност и предизвести, че поради тяхната политика България е застрашена от наказателна процедура поради свърхдефицит.

„ Те не стига, че не могат да ръководят, не стига, че ръководят неверно, само че и ни задължават по този начин, че Комисията ще ни наложи тази процедура “, предизвести експремиерът.

Очаквано, за политическото разделяне в страната Борисов упрекна президента Румен Радев:

„ Това е политиката на Радев. След като изчегъртаха ГЕРБ, изчегъртаха систематичните партии, разцепи Българска социалистическа партия на две и в този момент със Стефан Янев… борбата там ще е доста огромна. На процедура няма систематични партии отвън ГЕРБ и младежкият ГЕРБ. Оттук насетне не виждам по какъв начин тази ненавист сред хората ще се реши “.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР