Това е рентгенова снимка на безкултурието, Гешев е исторически неграмотен,

...
Това е рентгенова снимка на безкултурието, Гешев е исторически неграмотен,
Коментари Харесай

Зверска изцепка на Гешев с ”Каренин” взриви социалните мрежи

”Това е рентгенова фотография на безкултурието ”, ”Гешев е исторически необразован ”, ”Интелектуални колоси! ”.
Това единствено част от реакциите на новото " умотворение ", което ни показа тази заран основния прокурор Иван Гешев. Той разяснява Христо Иванов и визитата му в парк " Росенец " с думите:

" Опитът на един, към този момент неуспешен политик, да щурмува Зимния замък, е несполучлив към този миг заради няколко аргументи. Най-малкото това не е Зимния замък, вътре не е Каренин, той е с гумена лодка, а не с Аврора. Явно се пробва да откри работническо-селска власт. Дали ще успее, не мога да ви кажа. "

Ето някои от мненията по изявлението на Гешев:

Александър Симов:

Леле, публицистиката в действителност е заорала дъното. Всяка осведомителна организация, без значение от цвят и кресливост, откакто съобщи думите на Иван Гешев: " Това не е Зимния замък и вътре не е Каренин ", би трябвало в името на истината, в името на историята, в името на спасението на душата си, да напише, че Гешев е исторически необразован. В Зимния замък е Керенски. Не Каренин. Това е рентгенова фотография на безкултурието, което ни е хванало като ракови метастази.

Арман Бабикян, пиар специалист

Също като нещастното цитиране на Еклесиаст, през днешния ден Гешев реши, че в Зимния замък е бил някой си " Каренин "!!! Очевидно е пропуснал урока, в който ясно написа, че е Керенски! А може да си мисли, че това е мъжът на Ана Каренина? Интелектуални колоси! Браво Борисов отново ти си го избра.

Евгени Дайнов:

Каскет, Керенски и Каренин все почват с К. Ама не са един и същи човек.

Димитър Димитров:

Еклиаста и Каренин влезнали в един бар...


Данчо Симеонов:
Гешев, Гешев! В Зимният замък в Петербург е бил Керенски! Каренин е брачна половинка на героинята на Толстой, Анна Каренина! Ама от доста познания се хората се объркват!?

Мария Касимова-Мойсет:
Каренин?!?! Сараите на Доган са съпоставени със Зимния замък. Дали Гешев осъзнава какво всъщост споделя? А установяването на работническо-селска власт, казано от работническо-селски каскетаджия, явно с претенцията, че е представител на някакъв капиталистически (да не кажа кралски) хайлайф, е доста показателно. Иронийката му също.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР