Това е разделение, дискриминация и обида към по-бедните дечица, заяви

...
Това е разделение, дискриминация и обида към по-бедните дечица, заяви
Коментари Харесай

Нинова: Цветните и черно-белите учебници са разделение, дискриминация и обида към по-бедните дечица

Това е разделяне, дискриминация и засегнатост към по-бедните дечица, съобщи водачът на Българска социалистическа партия Корнелия Нинова в коментар за абсурда с цветните и черно-белите учебници, съобщи БГНЕС.
Нинова е безапелационна, че това е следващото разделяне в обществото на небогати и богати, увеличението на пропастта сред разнообразни обществени пластове.
„ Решението е това, което предлагаме от месеци и беше отхвърлено от Народното събрание. Надявам се болшинството да премисли решението си. Решението е един учебник за един клас в цялата страна, който да се издава от МОН по обединен стандарт, а не някакво си издателство решило-на тези деца черно-бял, на други-цветен “, уточни водачът на Българска социалистическа партия.
Тя е безапелационна, че това е разделяне, дискриминация и засегнатост към по-бедните дечица и по тази причина прикани за един учебник, страната го издава и казусът се взема решение. „ Моля ГЕРБ да премисли решението си и да одобряват още веднъж предлагането ни за един учебник. Ако образованието ще ни е приоритет на всички, то би трябвало да мислим в тази посока “, уточни още Корнелия Нинова.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР