Това е политика на етническо прочистване на денационализация. Сърбия иска

...
Това е политика на етническо прочистване на денационализация. Сърбия иска
Коментари Харесай

Джамбазки: Ще ги направя луди сърбите, ДПС могат да искат да управляват и с Далай лама, няма да им се получи

”Това е политика на етническо пречистване на денационализация. Сърбия желае сънародниците ни да се реалокират към Кюстендил. Местната власт ги принуждава да изоставен региона, да го обезбългарят. ” Това съобщи евродепутатът Ангел Джамбазки пред bTV в коментар по случая със арестуваните български лекари в Босилеград.
Джамбазки подчертава върху датата, на която е направена акцията. По думите му на същите тези дни е осъществена противозаконната окупация на Западните околности през 1920 година.

Евродепутатът напомни, че сънародниците ни там са подпомагани от страната, а Столична община е издавала бюлетин на съгражданите ни. " Ще ги направя луди сърбите, тъй като тяхната лицемерна политика няма по какъв начин да минава. Те ще се научат, че ще съблюдават всички правила в Европейски Съюз. Техните номера няма по какъв начин да продължат да се случват ", безапелационен беше Джамбазки.

Той посочи, че както Европейска комисия, по този начин и комисарят по разширението ще бъдат известени, с цел да влезе това безсрамие в идващия отчет за Сърбия. В коментар за думите на Местан за отделяне на турско етническо малцинство, Джамбазки съобщи, че Местан може да желае доста неща, най - към този момент пред Гьокче и турската република.

" Той изиска да го почитат тъй като е турчин. Никой на никой не дължи почитание, поради произхода. Аз не го почитам, тъй като се крие в турското посолство, тъй като е ехтене на Ердоган. Ердоган изиска санджак в Сърбия, Местан изиска малцинство ", безапелационен беше българският евродепутат. " Местан като е подобен евроатлантик, за какво не отиде в посолството в Белгия ", попита още Джамбазки.

Относно желанието на Движение за права и свободи за ремонт на Патриотите от властта, Джамбазки съобщи: " Движение за права и свободи могат да желаят да ръководят и с Далай лама. Няма да им се получи. Движение за права и свободи са знак на политическата корупция. Те раздаваха порция, саралии и прочие. "

По тематиката с картата на щита на Лъва пред НДК, Джамбазки съобщи, че тя разказва част от етническите землища разказани след Априлското въстание и Баташкото кръвопролитие и Гърция не може да има никакви искания.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР