Това е политическа кампания на Да, България“ и нищо повече.

...
Това е политическа кампания на Да, България“ и нищо повече.
Коментари Харесай

Потрес! Гергов каза, че Пловдив печели от апорта на варненските акции

Това е политическа акция на „ Да, България “ и нищо повече. Това съобщи пред БНР предприемачът Георги Гергов във връзка настояването на съветници да се преразгледа решението акциите на община Варна в Международния панаир в Пловдив да минат към сдружението „ Пълдин туринвест “, чийто мажоритарен дял е на Гергов.

 

„ Пловдив единствено печели, тъй като Панаирът е в прелестно положение и не е хубаво акционери да си пречим. Пловдив единствено губи от това, което вършим – акция на 3-4-ма общински съветници “, съобщи предприемачът. 

 

По думите на Гергов градът има доста проблеми, а част от Общински съвет се е фокусирала върху панаира. Според него, в случай че се включат акциите на община Варна, община, тъй като делът ѝ ще нарасне от 12% на 20%.

 

Георги Гергов уточни, че „ Панаирът е единствено част от активите на „ Пълдин туринвест “. Това е голямо сдружение, с доста парцели, без заеми, без задължения, без проблеми. Моите сътрудници вредят на сдружението. " Гергов посочи, че работи в полза на сдружението и това " се вижда от моите дейности. “
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР