Това е първото подобно признание от фигура, която е официално

...
Това е първото подобно признание от фигура, която е официално
Коментари Харесай

Готвачът на Путин призна, че има руска намеса в изборите в САЩ

Това е първото сходно самопризнание от фигура, която е публично забъркана от Вашингтон в опити за въздействие върху американската политика.

В мнения, оповестени от пресслужбата на неговата компания за кетъринг " Конкорд ", която се грижи за храната на висши институции в Русия, Пригожин показва, че Русия ще продължи да се меси деликатно, тъкмо и хирургически. 

Коментарът на Пригожин се появи в навечерието на междинните избори в Съединени американски щати в отговор на искане за коментар от съветски новинарски уебсайт.

Самият Пригожин е публично упрекнат в понсориране на основани в Русия " ферми за тролове ", които се стремят да въздействат на политиката в Съединени американски щати.

През юли Държавният департамент на Съединени американски щати предложи премия до 10 милиона $ за информация по отношение на Пригожин по отношение на „ присъединяване в изборна интервенция в Съединени американски щати “. Той е обиден от глобите на Съединени американски щати, Англия и Европейския съюз.

Доскоро Пригожин поддържаше невисок обществен профил, само че това се промени в хода на войната в Украйна. 

През септември той призна, че е основал свързаната с Кремъл група наемници Вагнер, която е дейна в Сирия, Африка и Украйна. Миналия петък тя откри център за отбранителни технологии в Санкт Петербург.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР