Това е първото ми и последно участие в политически проект

...
Това е първото ми и последно участие в политически проект
Коментари Харесай

Христо Казанджиев: Доставяме газ на Сърбия, но не и на Северозапада

" Това е първото ми и последно присъединяване в политически план и главната причина да се включа интензивно е фактът, че " Републиканци за България " възприеха доста добре нашите хрумвания за промени в областта на енергетиката и подземните естествени благосъстояния ".

Това съобщи пред " Евроком " представителят на Политическа партия " Републиканци за България " Христо Казанджиев.

" За мое страдание, някои хрумвания, които са част от класическа дясна политика, не бяха възприети от някои десни партии ", добави още той.

" Към сегашния миг собствеността върху всеобщо публикуваните естествени благосъстояния не е върната на притежателите на земя, както е било по времето на Царство България ", изясни енергийният специалист.

" Политиката на реставрация спря преди тези подземни естествени благосъстояния да бъдат върнати и това е една стъпка, която " Републиканци за България " включва в своята стратегия ", безапелационен бе експертът по диверсификация.

" Втората стъпка е обстоятелството, че макар че един газопровод с голям потенциал минава през Северозападна България, за газификация на общините в този район въобще не се приказва и излиза по този начин, че България направи всичко допустимо да достави газ на Сърбия, само че не зареди с природен газ личните си общини в един район, който е прочут с проблемите, свързани с стопанската система и развиването си ", изрази своето отвращение Христо Казанджиев.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР