Това е първият филм от фаворитите за наградата Оскар, който

...
Това е първият филм от фаворитите за наградата Оскар, който
Коментари Харесай

А като Арго

Това е първият филм от любимците за премията Оскар, който гледахме с приятелките ми. Както всяка година, имаме намерение преди церемонията да сме изгледали допустимо най-вече от номинираните филми и въпреки че самите номинации ще бъдат оповестени на 10-ти януари, за „ Арго “ няма никакво подозрение.
  Това е режисьорски план на Бен Афлек, който играе и основната роля във кино лентата. И преди да опиша историята бързам да споделя, че той е отличен режисьор, както и превъзходен артист.
  Филмът е основан на същински случай и споделя за идването на власт на аятолах Хомейни в Иран, когато Съединени американски щати дават заслон на шаха и тълпата в Техеран нахлува в посолството на Съединени американски щати и взима всички чиновници за заложници, с искане шахът да бъде върнат и съден. От посолството се измъкват единствено шест индивида, които намират леговище в резиденцията на канадския дипломат. Впрочем, преди този момент посолствата на няколко „ съюзнически “ страни отхвърлят да ги приютят – става известно, че и в този случай значима е персоналната героизъм и човещина, а не политическите причини. 
  Как да бъдат изведени от една враждебна страна, цялостна с полиция, шест индивида, които са подозрителни с всичко, даже с цвета на кожата си. Идеята на Централно разузнавателно управление на САЩ е елементарна и ефектна – измисля се филм на име „ Арго “, а тези шест индивида са екипът, който е „ изпратен “ в Техеран да огледа за подобаващ терен за фотоси. Тук се намесват фрагментите на Холивуд и историята става безумна и смешна - Джон Гудман и Алън Аркин в ролята на гримьор и продуцент са просто популярни! В последна сметка всичко приключва добре, след голям брой спиращи дъха обрати, които ни припомнят, че животът постоянно е надалеч по-непредвидим от киното.
  Много добре изработен и интелигентен филм, може би с известни сантиментални отклонения, само че като цяло всеки човек, забъркан в тази история, изцяло заслужава да бъде помнен и уважаван. Този филм прави и двете чудесно!   
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР