Това е първата капка, първата крачка.“ Така лидерът на Единната

...
Това е първата капка, първата крачка.“ Така лидерът на Единната
Коментари Харесай

Сливен за оставката на Симеонов: Това е първата крачка

„ Това е първата капка, първата крачка. “ Така водачът на Единната национална партия и един от уредниците на митингите в Сливен против държавното управление Валентина Василева разяснява оставката на вицепремиера Валери Симеонов.
Тя разгласи, че макар оставката митингите против високите цени на горивата и стандарта на живот ще продължат. Тази вечер в Сливен се организира автошествие, с няколко автомобила на недоволните от системата. Утре и в неделя предстоят нови митинги и автошествия.

Василева изрази задоволството си от подадената оставка на вицепремиера Симеонов, само че разяснява, че това не е задоволително и протестиращите ще упорстват за оставка на държавното управление.

" Доста сериозен напън трябваше да окаже обществото, с цел да се стигне до тук. Естествено ние сме удовлетворени, че нашият глас беше чут, само че това за нас е извънредно незадоволително, тъй като това не значи промяна на системата, и това не значи промяна на метода на ръководство на страната ", сподели още тя пред БНР.

Тази вечер уредниците на митинга в Сливен оповестиха, че за неделя са подали заявление в общината за осъществяване на автошествие, след което се планува затваряне на автомагистрала „ Тракия “ и ориентиране на част от митинга към Ямбол за затваряне на основния път към граничния пункт Лесово.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР