Това е от компетентността на специализираната прокуратура. Има данни и

...
Това е от компетентността на специализираната прокуратура. Има данни и
Коментари Харесай

По Страшно От Хорър! Спец Прокуратурата Погва Зловещ Доктор! Вършил Е Немислимото!

" Това е от компетентността на профилираната прокуратура. Има данни и за други закононарушения. Това, което ще създадат и вършат сега, е да възложат на ГДБОБ незабавно осъществяване на инспекция. Предстои в днешния ден да се разпореди инспекция и на АДФИ на Национална агенция за приходите, който ще извърши данъчни инспекции на посочените от вас лекари. Ще бъде осъществена инспекция и на Изпълнителна организация " Медицински одит ", изясни Гешев.

Разследване на Нова телевизия сподели по какъв начин доктор Петър Лазов, който работи в държавната болница в Пазарджик, взима 57 000 лв. месечна заплата. Той е поставял стентове както на заболели, по този начин и на здрави пациенти.

По-късно упрекнатият доктор - доктор Петър Лазов, който работи като инвазивен кардиолог в МБАЛ Пазарджик, изпрати опровергаване, в което декларира, че не е гледал автентичен запис от коронарографията на въпросния пациент, както се показва в телевизионното следствие.

Не съм поставял стентове на здрави артерии. При инспекция на активността на отделението с лекост ще се откри, че забележителен % над 50% от процедурите приключват без слагане на стент, съгласно положението на пациента, което ясно илюстриара неверността и манипулативността на внушението, че се стентират пациенти без съответни показания, сподели лекарят.

Не е правилно, че съм получавал заплата от 57000лв. Заплатата ми е в размер на към 1600 лева месечно. Полученото ДМС е образувано въз основа на решение на Съвета на шефовете на болничното заведение №148/19.8.2013 и е в размер на 15% / а не 50 %/ от цената на пътеката, като следва да се има поради, че за месеца, за който Васил Иванов държеше да повтори най-малко петдесет пъти, в действителност от двама сътрудници, които правим процедурата, съм работил съвсем извънредно аз и по справедливи аргументи (отсъствие на сътрудник, висока заболеваемост и т.н.), е образувано ДМС в огромен размер, което обаче процентно изцяло подхожда на генерирания доход на болничното заведение, съгласно свършената работа. Процентът ДМС не е изключение и доста сътрудници от болничното заведение го получават, добави той.

" Голяма част от казаното в кабинета и на изявлението е изрязано и манипулирано по подобен метод, че да се остане с усещане, че съм гледал диска на пациента. Разговарях тази заран по телефона с професор Генчо Начев - той ми сподели, че е гледал диск на пациент, при който има здрави съдове, т.е. няма аневризма на ЛАД и стеноза на дясната артерия. Двамата останахме със заключението, че сме гледали разнообразни записи ", разяснява доктор Лазов.

Той е безапелационен, че не е поставял стентове на здрави артерии.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР