Това е някаква борба между хора, били преди години съдружници,

...
Това е някаква борба между хора, били преди години съдружници,
Коментари Харесай

Емилиян Гебрев: Жертва съм на борба между хора, били преди години съдружници

Това е някаква битка сред хора, били преди години съдружници, които си отмъщават един на различен и мен ме вкарват в тяхната игра, а аз нямам каквото и да било отношение по въпроса. Това сподели оръжейният производител Емилиян Гебрев по отношение на опита да бъде токсичен през 2015 година
Емилиян Гебрев се оплака, че от 2015 година насам е мачкан от всички държавни институции.
Зад държавното мачкане стоят персонални ползи. Що е то Виафон, разпорежда се с прокуратура, разпорежда се със правосъдни решения. Една несъществуваща компания, без хора, без платена една стотинка налог. И никой не смее да спомене самото име на компанията, уточни предприемачът.

Гебрев, разяснява, че към момента не знае кой се е опитал да токсини него и още двама души през 2015 година Не бил осведомен и дали следствието по случая у нас продължава. 5 дни по-късно прокуратурата отговори с публично прессъобщение:

„ Една от версиите, по които се работи, е че опитите за ликвидиране са свързани с експорт на оръжие и муниции за Украйна (за Министерство на защитата и за Министерство на вътрешните работи – Национална армия на Украйна) - през декември 2014 година, януари 2015 година и март 2015 година Към април 2015 година от страна на Емилиян Гебрев не са били предприемани дейности, свързани с придобиване на предприятието " Дунарит ", заради което изказванията в тази тенденция и соченето на такива дейности като мотив за покушението са лишени от основание”.

Доволен съм, че най-сетне стартира да се разяснява опита за нападение, тематика на различен диалог е какво е предоставено, разяснява оръжейният производител. Той посочи, че до момента никой не го е питал дали и какъв брой оръжия и муниции е изнасяла негова компания за Украйна.

„ Да, изнасял съм, само че по-малко от 1/10 от това, което е изнесено за Украйна. Такава централизация върху мен поради 1/10 – да убиват хора, не виждам смисъл. Въпросът е кой и каква информация е подал на руснаците. Тук е разковничето на опита за убийството. Какви цели и задания е следвал при подаването на информацията. Това са въпроси, които към момента нямат отговор”, сподели Гебрев.

Бизнесменът опроверга и изказванието, че към април 2015 г- не е имал интерес към оръжейния цех „ Дунарит” и посочи, че има документални доказателства, че е стартирал процедурата по придобиване на предприятието още през февруари 2015 година

На процедура имам вяра единствено на себе си. Това е битка сред хора, били съдружници, които сиотмъщават един на различен и а нямам никакво отношение. Няма човек, на който да не му се живее. Живее ми се. Но да се опасявам, не се опасявам. Всевишният ми даде още пет години след2015 година, призна той.

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР