Това е новина! Всичко казано е точно за мен! Благодаря

...
Това е новина! Всичко казано е точно за мен! Благодаря
Коментари Харесай

Всичко в този тест е вярно! Изберете обувки и вижте!

Това е вест! Всичко казано е тъкмо за мен! Благодаря ви доста!

Аз съм във екстаз! Как е допустимо това? Обикновено съм скептично настроена към сходни проби, само че откакто прекосих този тест, не мога да го нарека неистина! Тук всичко е тъкмо!

Мислите, че знаете всичко за себе си на 100%? Така си помислих и аз. Но има аспекти, които не виждаме или не желаеме да приемем. Вече изпратих теста на всичките си познати!

Дори в случай че сте мощна персона, вашето положение на мозъка може да се промени когато и да е. Това може да се дължи на работата, страстите или други външни фактори.

Обувките, които харесате най-вече, ще ви разкрият вашите съществени черти на характера!

Обувки 1.

Вие сте динамичен, деен и екстровертен човек. Искате да поемете опасности. Винаги се пробвате да бъдете дейни. Решенията, които вземате, не постоянно се харесват от всички, само че същинските ви другари са тези, които ще ви поддържат във вашата позиция.

Обувки 2.

Вие сте сантиментален, човек – идеалист. Отказвате да гледате нещата от рационална позиция. За вас възприятията и страстите са значими. Обичате да мечтаете и да употребявате въображението си. Ако нещо лимитира диапазона на вашите страсти и усеща, незабавно го отхвърляте.

Обувки 3.

Вие сте спокойни, хумористични и радостни. За вас животът е опция да бъдете свободни и спонтанни. Чували ли сте в миналото фразата “живее се единствено един път ”? Тази фраза изцяло ви дефинира. Търсите нов преживявания и не се страхувате от смяна. Предпочитате да поемате опасности, да пробвате нещо ново и да не се чувствате лимитирани от събитията. Харесвате изненадите!

Обувки 4.

Вие сте самостоятелни. Винаги следвате личния си път и пренебрегвате всички ограничавания. Имате художествени качества. Вие сте доста непредсказуеми. Живеете в сходство с вашите лични хрумвания и вярвания, даже в случай че би трябвало да плувате против течението!

Обувки 5.

Вие сте добродетелни, уравновесени и хармонични. Предпочитате семплотата и всичко естествено. Обичате да гарантирате сигурността на околните си, само че не ги подлагайте на несъразмерна отбрана. Вашите близки виждат във вас любящ и благ човек. Носите практични, само че елегантни облекла.

Вижте още: Разберете дали най-голямото ви предпочитание ще бъде изпълнено!

Обувки 6.

Вие сте сензитивен човек. Обичате да медитирате и да размишлявате върху себе си и върху света към вас. Не харесвате всичко незадълбочено. Но установявате мощни връзки с същинските си другари. Това ви носи вътрешен мир. Не ви е скучно, даже и в случай че останете сами.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР