Това е неособено известен метод, който може да върне операционната

...
Това е неособено известен метод, който може да върне операционната
Коментари Харесай

Може би не знаете вълшебната комбинация от клавиши Win + Ctrl+ Shift + B

Това е неособено прочут способ, който може да върне операционната система Windows в работно положение.
Случва се компютърът да забие без никакви забележими аргументи. На екрана на екрана нищо не се движи, компютърът не реагира на придвижването на мишката. Но в операционните системи Windows 10 и Windows 8.1 е вградена загадка композиция на клавиши, която рестартира драйвера на графичния ускорител. Това съвсем постоянно връща Оценка за съвместимост в работно положение.



Клавишната композиция Win + Ctrl+ Shift + B е изключително комфортна в сходни случаи на крашване на компютърната система.

След натискането на Win + Ctrl+ Shift + B, мониторът ще угасне за секунда-две, след това ще се чуе къс звуков сигнал, след което дисплеят ще светне. Всички стартирани стратегии си остават да работят без никакви промени.

Методът работи с всички модерни графични ускорители, без значение дали са на AMD, NVIDIA или Intel.



Клавишната композиция може да се употребява и в таблетите, работещи под ръководството на операционната система Windows 10. Но в този случай се употребява друга композиция.  Бутонът за увеличение на звука би трябвало да се задържи натиснат, а през това време три пъти да се натисне бутона за понижаване на звука.

Методът може да се употребява за възобновяване на компютъра след стартирането на прекомерно взискателни към ресурсите стратегии и игри, както и в редица други случаи.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР