Това е не чак толкова често срещана ситуация при пътуване

...
Това е не чак толкова често срещана ситуация при пътуване
Коментари Харесай

Авиоексперт посочи виновника за ужаса с български самолет във въздуха


Това е не чак толкоз постоянно срещана обстановка при пътешестване със аероплан. По принцип пасажерът от излитането до кацането би трябвало да не усеща нищо, това е задачата на екипажа. Изградени са регулации, които би трябвало да се съблюдават. Това съобщи в ефира на Нова тв авиоекспертът Борис Ангелов във връзка мощната турбуленция, зародила по време на полета на българския аероплан от Косово за Швейцария.

"Тези зони, които са с турбуленция, не се появяват ненадейно. Обикалянето на тези облаци го прави екипажът. Това отклоняване е друго според какъв темперамент има бурята отсреща.

Когато има подобен необятен фронт, би трябвало да се отклони на 100 или повече километра. Очевидно този синхрон сред началник полети и екипажа не е изработен.

Това е под наем полет. Авиокомпанията е от няколко години записана в България. Загадка е това, че такава мощна турбуленция, а виждаме от същинско видео, че се разместват пасажери ", разяснява експертът.

"Това, което също е учудващо, е откачането на няколко седалки. Това значи, че те не са закрепени както би трябвало. По принцип имат "контри ", при които е изключени да се откачат.

Фирмата има четири самолета на 28-29 години. Реакцията на водачите. Самолетите в актуалното време имат доста хубави радари. Цялата отговорност по обикалянето на тази стихия се носи от командира на полета ", приключи Борис Ангелов.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР