Това е най-важният въпрос и за света, и за две

...
Това е най-важният въпрос и за света, и за две
Коментари Харесай

Накъде през 2023 година

Това е най-важният въпрос и за света, и за две огромни страни – Русия и Украйна. В новотодишната си тирада президентите им дадоха обещание на сънародниците си победа, написа Еuronews.

Вместо пред стените на Кремъл, този път Владимир Путин приказва, обграден от военни. Строго по военному той благодари на съветската войска, регистрира, че отминалата година „ ясно раздели смелостта и героизма от измяната и страхливостта “ и подминавайки с безмълвие неуспехите на украинския фронт, издигна патриотични лозунги: „ Главното е ориста на Русия. Защитата на отечеството е заветен дълг към нашите предшественици и потомци. Моралната, историческата истина е на наша страна ".

Повтаряйки, че Западът „ желае да унищожи Русия “, като употребява Киев, Путин даде обещание, че в никакъв случай няма да разреши това и още веднъж даде знак, че въпреки и тежка, войната ще продължи.

Володимир Зеленски даде обещание на сънародниците си Украйна да си върне анексираните територии и естествения живот. " Невъзможно е да забравим. Невъзможно е да извиним. Но е допустимо...

Прочетете целия материал в cash.bg
Източник: cash.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР