Това е най-тежкото решение, налагано някога в световния спорк, каза

...
Това е най-тежкото решение, налагано някога в световния спорк, каза
Коментари Харесай

Красен Кралев коментира остро отстраняването на Русия от световния спорт: Това е най-тежкото решение

Това е най-тежкото решение, налагано в миналото в международния спорк, сподели в ефира на Би Ти Ви спортният министър Красен Кралев във връзка отстраняването на Русия от огромния спорт. Той посочи, че глобата е резултат от доста дълго продължаващ скандал още от 2014 година

Допингирането на спортистите е държавна политика на Русия, съгласно Кралев. Това било потвърдено от информация на Григорий Родченков някогашен шеф на Московския антидопингов център. През 2015 година той избягал в Съединени американски щати и станал сътрудник на ФБР. Тогава направил разкрития за допингирането. 

" Учудващо е упорството на страната да не признае за присъединяване си в допингирането на спортистите. Руснаците настояват, че това са данни на човек, който е емигрирал в Съединени американски щати. Според тях е имал опция да манипулира данните. Така или другояче се откри посредством следствие, че е имало доста сериозна операция ", разясни Кралев.

Няма огромен късмет да бъде анулирано наказването против Русия, счита министър Кралев. Санкцията планува недопускане на Русия до присъединяване в международни шампионати и олимпийски игри. Ще бъдат дапускани избрани спортисти, които потвърдят, че не са взел участие в тази стратегия. 

По мотив абсурда в БФС Кралев сподели, че министерството непрестанно прави инспекции. " Не знам по кое време е стартирано досъдебното произвеждане. Всеки даден от страната лев ще бъде проследен по какъв начин е бил изразходван. Докато не завърши досъдебното произвеждане няма по какъв начин да не се се направи обстоен разбор ", разясни Кралев за шумния скандал в родния футбол. 

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР