Това е най-тежкият ми момент като майка, споделя изпълнителкатаТина Търнър

...
Това е най-тежкият ми момент като майка, споделя изпълнителкатаТина Търнър
Коментари Харесай

Тина Търнър разпръсна праха на самоубилия се син

Това е най-тежкият ми миг като майка, споделя изпълнителката

Тина Търнър разпръсна праха на сина си Крейг Реймънд Търнър над океана. Той се самоуби на 59 година в дома си преди по-малко от месец. Търнър разгласява кадър в обществените мрежи, на която близки и другари са се събрали на в Калифорния, с цел да отдадат последна респект на Крейг.

Към фотографията Тина написа: " Моят най-тъжен миг като майка. В четвъртък, на 19 юли 2018 година, споделих последно довиждане на сина ми Крейг Реймънд Търнър, разпръсквайки праха му в компанията на фамилията и приятелите на калифорнийския бряг... Той бе на 59, когато умря трагично, само че той постоянно ще бъде моето бебче. "

Най-големият наследник на Търнър бе открит мъртъв в дома си при започване на юли. Разследването откри, че Крейг се прострелял в главата.

Тина ражда Крейг едвам 18-годишна. Баща му е саксофонистът Реймънд Хил. По-късно Тина се омъжва за Айк Търнър, който осиновява Крейг и му дава своята фамилия. Най-големият наследник на Тина е приключила колежа " Санта Моника " и е работил като брокер на недвижими парцели. Той не се е женил и няма деца, добълва Трафик Нюз.



Тина Търнър има четирима синове - Крейг, 57-годипният Рони, който е единственото дете на Тина от брака ѝ с Айк. След като се омъжва за него през 1962 година, тя осиновява и децата му от първия му брак - Айк-младши и Майкъл.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР